Sveterotike, Sex Shop Kranj - O nas

V našem razstavnem salonu oz. trgovini v neposredni bližini Kranja si lahko ogledate našo bogato ponudbo pred nakupom ogledati v živo. Na zalogi so vsi izdelki, ki imajo v spletni trgovini označen rok dostave 1-2 dni. Trenutno je na zalogi v razstavnem salonu preko 3.200 različnih izdelkov in 175 blagovnih znamk.

Naslov:

Erotična trgovina Sveterotike.si
Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p.
Virmaše 133
4220 Škofja Loka

Kratka zgodovina 

Erotična spletna trgovina Sveterotike.si je na tržišču že od leta 2008 in je v letu 2014 tudi pridobila certifikat Zanesljiv trgovec 2014, v letu 2015 pa smo pridobili naziv »Spletni trgovec leta 2015 v kategoriji erotika«, na kar smo v podjetju zelo ponosni.

V letu 2016 smo pridobili certifikata CERTIFIED SHOP. Certifikat CERTIFIED SHOP potrošnike varuje na spletu, ker so kupci odločili, da je trgovec vreden zaupanja, spletna trgovina trgovca pa je skladna s standardi EU.

Prav tako pa smo v letu 2016 ponovno prejeli naziv »Spletni trgovec leta 2016 v kategoriji erotika«.

V letu 2017 je spletna trgovina Svet erotike dosegla najvišjo stopnjo oznake CERTIFIED SHOP (3 ***), ki spletno trgovino uvršča med najbolj zaupanja vredne spletne trgovce. Naši kupci so nam do sedaj izkazali visoko zaupanje, spletna trgovina pa je skladna z nacionalnimi in EU standardi spletnega nakupovanja.

V letu 2018 smo pridobili certifikat bonitetne odličnosti, ki potrjuje našo konkurenčnost, kredibilnost in odlično poslovanje.

Bonitetna hiša CompanyWall bonitetno oceno AA+ dodeli podjetju, ki se na svoji poslovni poti uspešno vzpenja, je sposobno poravnati svoje obveznosti in se zanesljivo izogiba poslovnim tveganjem. Sodelovanje s podjetjem, ki ima bonitetno oceno AA+, je usmerjeno v uspešen poslovni razvoj.

V letu 2018 smo osvojili prvo mesto v tekmovanju spletnega trgovca leta in prejeli naziv »Spletni trgovec leta 2018 v kategoriji erotika«.

V letu 2018 pa je spletna erotična trgovina Sveterotike.si ponovno dokazala, da je vredna zaupanja, saj so ji kupci dodelili visoko oceno zadovoljstva 89% zaupanja, in smo s tem že tretje leto zapored pridobili nacionalno oznako zaupanja CERTIFIED SHOP.

Erotična trgovina Škofja Loka

Erotična trgovina Škofja Loka se nahaja na diskretni lokaciji v Virmašah pri Škofji Loki oz. zraven Kranja. Pričakali vas bomo v sproščenem okolju, kjer lahko brez zadržkov poveste svoje želje in vam bomo prisluhnili. Vhod se nahaja v pritličju stanovanjskega objekta in je popolnoma diskreten.

Sex trgovina Svet erotike se razprostira na 140 m², kjer verjamemo, da bo prav vsak posameznik našel izdelek, ki bo ustrezal njegovim željam in potrebam. Trenutno naš razstavni salon vključuje preko 3000 različnih izdelkov iz kategorije erotični pripomočki in erotično perilo. Slednje pa lahko v garderobi tudi pomerite in si tako olajšate odločitev pri izbiri. Vsi izdelki, ki so v naši spletni trgovini označeni z dostavo 1-2 dni, pa so fizično na voljo v salonu.