OBLEKICA Passion Femi Black

Oblekica Femi Black vas bo navdušila s svojim dizajnom! Drzna odprtina bo dražila poglede izbranca, medtem, ko bo bo vaše oprsje skorajda pokukalo na plan. Oblekica Femi Black je izdelana iz materiala, ki na hitro spominja na usnje. A posebno tkan material lama in všite kovinske niti, ki ustvarjajo še bolj intenziven sijaj. Oblekica Femi Black ima mini dolžino z zavezovanje na vratu. Da bo mala črna oblekica dobila še bolj nagajiv pridih pa je na prsnem delu globoko rezana da odkrije nekaj več gole kože. Podražite ga nežno. Z oblekico Femi bo vedel, da je le korak stran od vašega golega telesa.
Nizko kot 34,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
OBL FEMI S/M, OBL FEMI L/XL

Oblekica Femi Black vas bo navdušila s svojim dizajnom!

 

Drzna odprtina bo dražila poglede izbranca, medtem, ko bo bo vaše oprsje skorajda pokukalo na plan. Oblekica Femi Black je izdelana iz materiala, ki na hitro spominja na usnje. A posebno tkan material lama in všite kovinske niti, ki ustvarjajo še bolj intenziven sijaj. Oblekica Femi Black ima mini dolžino z zavezovanje na vratu. Da bo mala črna oblekica dobila še bolj nagajiv pridih pa je na prsnem delu globoko rezana da odkrije nekaj več gole kože. Podražite ga nežno. Z oblekico Femi bo vedel, da je le korak stran od vašega golega telesa.

V kompletu so priložene tudi hlačke. 

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPassion 2023
DodatnoMaterial: 95% Poliamid, 5% Elastan
MaterialMešanica
Temperatura pranja30°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeDo 100°C
SušilecNe
Vključene hlačkeDa
Primerno zaŽenske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:OBLEKICA Passion Femi Black
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli