OBLEKICA Passion Hellen Black

Oblekica Hellen bo navdušila iz različnih kotov. Oprijeta oblekica v videzu usnja je izdelana iz kvalitetne lame s posebnim sijajem. Na sprednjem delu ima dokaj klasičen kroj z poudarjenimi košaricami in oprijetem krojem. A prava čarovnija se odvija na zadnjem delu. Hrbet bo namreč skoraj v celoti odprt saj ga krasi čudovit kovinski detajl, ki združuje trakove. Oblekica Hellen je idealna za dominantno osvajanje. Poleg atraktivnega izgleda pa se lahko pohvali tudi z visoko kvaliteto.
Nizko kot 33,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
Na voljo samo še %1
SKU
HELLEN OBL S/M, HELLEN OBL L/XL, HELLEN OBL 2XL/3XL

 Oblekica Hellen bo navdušila iz različnih kotov.

 

Oprijeta oblekica v videzu usnja je izdelana iz kvalitetne lame s posebnim sijajem. Na sprednjem delu ima dokaj klasičen kroj z poudarjenimi košaricami in oprijetem krojem. A prava čarovnija se odvija na zadnjem delu. Hrbet bo namreč skoraj v celoti odprt saj ga krasi čudovit kovinski detajl, ki združuje trakove. Oblekica Hellen je idealna za dominantno osvajanje. Poleg atraktivnega izgleda pa se lahko pohvali tudi z visoko kvaliteto.

Poleg oblekice so priložene tudi minimalistične tanga hlačke. 

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Vključene hlačke Da
Primerno za Ženske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:OBLEKICA Passion Hellen Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli