OBLEKICA Cofashion Kiersten

Oblekica Kiersten izžareva čudovito eleganco, ki odlično dopolnjuje vašo ženstveno linijo! Oblekica Kiersten je v celoti izdelana iz črne čipke, ki pa jo za popestritev krasijo posebni vijolični detajli na vratu ter pasni liniji. Srednji del ostaja dokaj klasični, medtem, ko ustvarja pravi wow efekt na hrbtni strani. Globoko rezan V izrez namreč odkriva hrbet in osredotoči vse poglede na vašo poželjivo zadnjico. Vijolična čipka s cvetličnimi potiski pa dodatno popestri celotno podobo. Oblekica Kiersten je odlična izbira za vse dame, ki obožujejo draženje ljubimca. Celoten dizajn namreč prikrito odkrije nekaj gole kože, a še vedno veliko prepusti izbrančevi domišljiji.
Nizko kot 19,19 € Redna cena 23,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CF90289 S/M, CF90289 L/XL

Oblekica Kiersten izžareva čudovito eleganco, ki odlično dopolnjuje vašo ženstveno linijo!

 

Oblekica Kiersten je v celoti izdelana iz črne čipke, ki pa jo za popestritev krasijo posebni vijolični detajli na vratu ter pasni liniji. Srednji del ostaja dokaj klasični, medtem, ko ustvarja pravi wow efekt na hrbtni strani. Globoko rezan V izrez namreč odkriva hrbet in osredotoči vse poglede na vašo poželjivo zadnjico. Vijolična čipka s cvetličnimi potiski pa dodatno popestri celotno podobo. Oblekica Kiersten je odlična izbira za vse dame, ki obožujejo draženje ljubimca. Celoten dizajn namreč prikrito odkrije nekaj gole kože, a še vedno veliko prepusti izbrančevi domišljiji.

Oblekica Kiersten je izdelana iz mehkega in prilagodljivega materiala z veliko vsebnostjo elastana. Omogoča vam popolnoma udobno nošenje. 

V kompletu boste prejeli tudi minimalistične hlačke. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKACoFashion 2020
DodatnoVelikost: S/M in L/XL
MaterialPoliamid
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:OBLEKICA Cofashion Kiersten
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli