OBLEKICA Passion Lizzy Black

Oblekica Lizzy ima divjo energijo v kateri bo še posebej užival vaš izbranec. Mala črna oblekica je izdelana iz svetlečega lama materiala s kovinskimi nitmi. Edinstven kroj ima na sprednjem delu korzetno zavezovanje skozi katerega boste lahko pokazale toliko gole kože kot si boste zaželele. Z zavezovanjem lahko nam reč odkrijete ali prikrijete delčke kože in ga še bolj močno dražite. Oblekica Lizzy se bo oprijela vašega telesa in poudarila atribute. Pokažite se mu kot gospodarica njegovih sanj v seksi oblekici Lizzy!
Nizko kot 31,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
OBL LIZZY S/M, OBL LIZZY L/XL

Oblekica Lizzy ima divjo energijo v kateri bo še posebej užival vaš izbranec.

 

Mala črna oblekica je izdelana iz svetlečega lama materiala s kovinskimi nitmi. Edinstven kroj ima na sprednjem delu korzetno zavezovanje skozi katerega boste lahko pokazale toliko gole kože kot si boste zaželele. Z zavezovanjem lahko nam reč odkrijete ali prikrijete delčke kože in ga še bolj močno dražite. Oblekica Lizzy se bo oprijela vašega telesa in poudarila atribute. Pokažite se mu kot gospodarica njegovih sanj v seksi oblekici Lizzy!

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPassion 2023
DodatnoMaterial: 95% Poliamid, 5% Elastan
MaterialPoliamid
Temperatura pranja30°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeDo 100°C
SušilecNe
Primerno zaŽenske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:OBLEKICA Passion Lizzy Black
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli