OKOVI ZA ZAPESTJE Lovetoy Struggle My Handcuff

Predajte se popolnoma svojemu ljubimcu. Mehki okovi Struggle My Handcuff so močni in udobni, tet imajo velcro trakove in sponke, s katerimi jih povežete med seboj ali z drugimi predmeti vezave z D-obročki. Okovi so idealni kot uvod v lahkotno igro vezave. Z njimi lahko odkrijete močno, varno in razburljivo dominantno igro. Z razkošno mehko žametno podlogo in elegantno srebrno neoprensko zunanjostjo so popolni za prvo poredno igrico.
Redna cena 13,99 € Akcijska cena 9,79 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LVTOY00594
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 11,89 €

Predajte se popolnoma svojemu ljubimcu.

   

Mehki okovi Struggle My Handcuff so močni in udobni, tet imajo velcro trakove in sponke, s katerimi jih povežete med seboj ali z drugimi predmeti vezave z D-obročki. Okovi so idealni kot uvod v lahkotno igro vezave. Z njimi lahko odkrijete močno, varno in razburljivo dominantno igro. Z razkošno mehko žametno podlogo in elegantno srebrno neoprensko zunanjostjo so popolni za prvo poredno igrico.

Sponke za hitro odpenjanje na manšetah lahko pritrdite na druge bondage predmete, jih pripnete skupaj ali uporabite ločeno, zaradi česar so čudoviti vsestranski pripomoček za bondage igro v spalnici.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lovetoy 2024
Material Neopren
Dolžina 23 cm
Širina 7 cm
Sestava Neopren, bombaž, kovina
Primerno za Vse spole
Barva Srebrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:OKOVI ZA ZAPESTJE Lovetoy Struggle My Handcuff
Vaša ocena