OVRATNICA S POVODCEM Sinful Black

Uživate v podrejenem položaju? S tem izdelkom bo imela domina popoln nadzor nad vami! Ovratnica s povodcem Sinful Black je kvaliteten izdelek za vse ljubitelje dominantnih igric v spalnici. Prilagodljiva ovratnica ima na zunaj črn lakast izgled, medtem, ko je na notranji strani obložena z umetnim usnjem. Iz kvalitetne ovratnice se vije 21 centimetrov dolg povodec, ki ga na koncu krasi držalo s katerim boste vodili svojega podrejenega. Izdelka se lahko uporabljata tudi ločeno. Ovratnica s povodcem je eden največjih simbolov popolne nadvlade nad drugo osebo. Sedaj imate priložnost, da jo izkusite v vsej njeni erotični lepoti!
Redna cena 27,99 € Akcijska cena 25,19 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
NSTOYS0221
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 25,19 €

Uživate v podrejenem položaju? S tem izdelkom bo imela domina popoln nadzor nad vami!

 

Ovratnica s povodcem Sinful Black je kvaliteten izdelek za vse ljubitelje dominantnih igric v spalnici. Prilagodljiva ovratnica ima na zunaj črn lakast izgled, medtem, ko je na notranji strani obložena z umetnim usnjem. Iz kvalitetne ovratnice se vije 21 centimetrov dolg povodec, ki ga na koncu krasi držalo s katerim boste vodili svojega podrejenega. Izdelka se lahko uporabljata tudi ločeno. Ovratnica s povodcem je eden največjih simbolov popolne nadvlade nad drugo osebo. Sedaj imate priložnost, da jo izkusite v vsej njeni erotični lepoti!

Zahvaljujoč snemljivi verigi, lahko izdelka uporabljata tudi ločeno. Še posebej zanimivo pa bo, če ju souporabljate z drugimi bondage, S&M pripomočki. 

Ovratnica ima prilagodljivo dolžino. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA New Sensations Novelties
Dodatno Dolžina: 21 cm
Material Umetno usnje
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:OVRATNICA S POVODCEM Sinful Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli