EREKCIJSKE TABLETE Cobeco Pharma Penis Fit 60/1

Naravne kapsule za izjemne erekcije in izboljšano spolno življenje! Tukaj so Penis Fit Caps, kapsule za povečanje libida in spodbujanje večje ter daljše erekcije. Edinstvena in izboljšana formula v celoti vsebuje naravne sestavine, ki pozitivno vplivajo na vašo moškost. V kompletu boste prejeli 60 kapsul, ki zadostujejo za 1 mesečno uporabo. Čas je za rezultate, Penis Fit Caps so pravi naslov!
29,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
92617

Naravne kapsule za izjemne erekcije in izboljšano spolno življenje!


Tukaj so Penis Fit Caps, kapsule za povečanje libida in spodbujanje večje ter daljše erekcije. Edinstvena in izboljšana formula v celoti vsebuje naravne sestavine, ki pozitivno vplivajo na vašo moškost. V kompletu boste prejeli 60 kapsul, ki zadostujejo za 1 mesečno uporabo. Čas je za rezultate, Penis Fit Caps so pravi naslov!


Kako delujejo Penis Fit Caps?

Velikost penisa je odvisna od količine krvi, ki jo lahko shranite v vašem Corpora Cavernosa (erektilnem tkivu). Ko pride do vzburjenosti, bo vaša kri vstopila v penis in napolnila komore znotraj erektilnega tkiva, dokler ne boste imeli erekcije. Več krvi v notranjosti penisa, večji je penis.

Izdelek Penis Fit Capsje močna formula za moške, ki za izboljšavo uporablja kombinacijo po meri izdelanih farmacevtskih sestavin in izvlečkov, ki povečujejo velikost penisa v dveh fazah. Prvič s povečanjem pretoka krvi, drugič pa z raztezanjem sten vašega erektilnega tkiva, ki poveča količino krvi, ki jo lahko penis prejema ob nastanku erekcije.

Rezultat: Boljša erekcija, povečanje in izboljšanj libido.

Kapsule bodo zaradi mešanice sestavin vplivale tudi na vaše razpoloženje, in vam pomagale do boljšega libida.

 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Penis Fit Caps ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.


Tablete za moške Penis Fit Caps, prehransko dopolnilo

Navodilo za uporabo: Enkrat dnevno vzemite 2 tableti z zadostno količino vode. Ne vzemite več kot 2 tableti v roku 24 ur.

Sestavine (2 tableti):

- 400 mg Siberian ginseng (Eleutherococcus senticosus)

- 210 mg Calcium (calcium carbonate) (26% RDA*)

- 200 mg L-Arginine,

- Bulking agent: E460

- 150 mg Muira Puama (Ptychopetalum olacoides)

- 100 mg Saw Palmetto (Serenoa repens)

- 100 mg Tribulus terrestris

- Bulking agent: E466, anticaking agent: E570

- Coating agents: Hydroxypropylmethylcellulose, (carrier: Triacetin)

- Carnauba Wax

- Anticaking agents: E551, E470b

*RDA (Recommended daily amount) = priporočen dnevni vnos.

Opozorila:

Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Hraniti izven dosega otrok. Shranjevati v hladnem in suhem prostoru. Pred uporabo preverite, da niste alergični na katero od sestavin. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

Za boljše rezultate in hitreje vidne razlike priporočamo souporabo erekcijske črpalke.

Škatlica vsebuje 60 tablet, kar omogoča 1 mesečno zalogo.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Cobeco Pharma
Dodatno Količina: 60 kapsul Poreklo: Nizozemska
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EREKCIJSKE TABLETE Cobeco Pharma Penis Fit 60/1
Vaša ocena
Top prodajni artikli