EREKCIJSKE TABLETE Cobeco Pharma Penis XL 60/1

Velikost JE pomembna in sedaj zlahka dosegljiva s pomočjo odličnega izdelka Penis XL! Mnogo moških ni zadovoljnih z dolžino svojega penisa, saj velikost korenjaka kaže moškost in tudi mnoge ženske potiho priznavajo da velikost šteje in vpliva na kakovost spolnega odnosa. Zato je tu Penis XL, ki ima ime, katerega si zasluži.
27,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
COBECO0009, 92621

Velikost JE pomembna in sedaj zlahka dosegljiva s pomočjo odličnega izdelka Penis XL!

 

Mnogo moških ni zadovoljnih z dolžino svojega penisa, saj velikost korenjaka kaže moškost in tudi mnoge ženske potiho priznavajo da velikost šteje in vpliva na kakovost spolnega odnosa. Zato je tu Penis XL, ki ima ime, katerega si zasluži. Tablete Penis Xl so izdelane iz naravnih sestavin, ki naj bi blagodejno vplivala na spolno življenje. Po poročanju naših zvestih strank tablete Penis Xl delujejo hitro in učinkovito, vendar se je potrebno držati navodil za uporabo. Tablete Penis XL pa prav tako pomagajo pri izboljšavi erekcije, povečanju libida in izboljšanju spolne moči. Ker vsebujejo izvleček rastline Tribulus terrestris, pa spodbujajo spolno poželenje in spolno zmogljivost.

 

 

Z vsakodnevno uporabo boste v nekaj tednih opazili vidno razliko, zaradi katere boste s strani vaše ljubljene osebe zelo pohvaljeni, saj bodo intimni odnosi opazno boljši.

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Penis XL ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946,  ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

 

Tablete za moške Penis XL, prehransko dopolnilo

Navodilo za uporabo: Enkrat dnevno vzemite 2 tableti z zadostno količino vode. Ne vzemite več kot 2 tableti v roku 24 ur.

Sestavine (2 tableti):

- Siberian ginseng (400 mg),

- Kalcij (210 mg = 26% RDA*),

- L-Arginine (200 mg),

- sredstvo za povečanje prostornine: E460,

- Muira puama (150 mg),

- Saw palmetto (100 mg),

- Tribulus terrestris (100 mg),

- sredstvo za povečanje prostornine: E466,

- sredstvo proti strjevanju: E570,

- glazirno sredstvo: E464,

- sredstvi proti strjevanju: E551, E572.

*RDA = priporočen dnevni vnos.

Opozorila:

Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Hraniti izven dosega majhnih otrok. Shranjevati v hladnem in suhem prostoru. Pred uporabo preverite, da niste alergični na katero od sestavin. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

 

Za boljše rezultate in hitreje vidne razlike priporočamo souporabo erekcijske črpalke.

Škatlica vsebuje 60 tablet, kar omogoča 1 mesečno zalogo.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Cobeco Pharma
Dodatno

Vsebina: 60 tablet (58g).

Poreklo izdelka: Nizozemska.

Izdelek je registrirano prehransko dopolnilo na Ministrstvu za Zdravje RS.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:EREKCIJSKE TABLETE Cobeco Pharma Penis XL 60/1
Vaša ocena
Top prodajni artikli