PODALJŠEK PENISA Lybaile Bigger Man

Spoznajte pripomoček s katerim bo vaš penis zrasel kar za 35%! Podaljšek penisa Bigger Men je revolucionarni izdelek s katerim boste lahko v trenutku dobili penis, ki si ga želite. Z njim pa bo več kot zadovoljna tudi vaša draga. Izdelan je iz zelo mehkega ter prilagodljivega materiala, na videz pa ima skrbno izdelane detajli, ki spominjajo na čisto pravi penis. Podaljšek je izdelan tako, da stimulira oba partnerja. Njej boste omogočili edinstveno doživetje z res velikim penisom, vi pa boste med odnosom uživali v stimulaciji, ki jo bodo ustvarjali posebni vzorci znotraj podaljška. Poskrbite za obojestranske užitke in popestrite trenutke v dvoje.
Redna cena 14,99 € Akcijska cena 12,74 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00923
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 12,74 €

Spoznajte pripomoček s katerim bo vaš penis zrasel kar za 35%!

 

Podaljšek penisa Bigger Men je revolucionarni izdelek s katerim boste lahko v trenutku dobili penis, ki si ga želite. Z njim pa bo več kot zadovoljna tudi vaša draga. Izdelan je iz zelo mehkega ter prilagodljivega materiala, na videz pa ima skrbno izdelane detajli, ki spominjajo na čisto pravi penis. Podaljšek je izdelan tako, da stimulira oba partnerja. Njej boste omogočili edinstveno doživetje z res velikim penisom, vi pa boste med odnosom uživali v stimulaciji, ki jo bodo ustvarjali posebni vzorci znotraj podaljška. Poskrbite za obojestranske užitke in popestrite trenutke v dvoje.

Podaljšek penisa Bigger Man poskrbi, da bosta iz spalnice izstopila zadovoljena oba. Notranjost podaljška je izdelana iz treh komponent, ki bodo tudi njemu omogočile neverjetne občutke med samim odnosom:

  • Na vhodu v podaljšek je rebrasti vzorec, ki simulira analno odprtino
  • Na sredini podaljška je poseben vzorec, ki omogoča povečano stimulacijo
  • Skozi celoten podaljšek pa se vije zapleteno strukturirani vzorec, ki njemu nudi bolj intenzivne občutke med samo penetracijo

Ponudite ji penis o katerem je sanjarila in postanite najboljši ljubimec, ki ve kako zadovoljiti njene potrebe.Z podaljškom bo vaš penis pridobil kar 35% več kakor prej. Izdelan je iz mehkega materiala, ki spominja na pravo kožo. Tako bodo odnosi prijetni za oba. Njegov prilagodljiv rokav, pa se bo popolnoma prilegal vsakemu penisu.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno Velikost: Dolžina 21,5 cm (Podaljša dolžino penisa za 6 cm)
Material TPR
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PODALJŠEK PENISA Lybaile Bigger Man
Vaša ocena
Top prodajni artikli