PODALJŠEK PENISA Loving Joy Boss

Večji penis in boljša stimulacija, tukaj je podaljšek Loving Joy Boss. S podaljškom boste velikost penisa povečali za kar 25%! A ne le to, podaljšek Loving Joy Boss je edinstveno oblikovan, da nudi dodatno stimulacijo za vas in vašo partnerico. Na zunanji strani ima posebne rebraste prekate, ki bodo dražili vašo drago, medtem, ko boste vi na notranji strani rokava uživali v rebrastih izrastkih. Vsekakor je to pripomoček, ki poskrbi za oba partnerja! Podaljšek je izdelan iz izredno raztegljivega materiala, ki se bo popolno prilegal vašemu penisu. Na dnu pa ima dodano vrvico za moda, ki omogoča pritrditev brez uhajanja pripomočka. Pokažite ji izboljšanega korenjaka, v večji in še bolj stimulativni podobi.
Redna cena 16,99 € Akcijska cena 15,29 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10818
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 13,59 €

Večji penis in boljša stimulacija, tukaj je podaljšek Loving Joy Boss.

 

S podaljškom boste velikost penisa povečali za kar 25%! A ne le to, podaljšek Loving Joy Boss je edinstveno oblikovan, da nudi dodatno stimulacijo za vas in vašo partnerico. Na zunanji strani ima posebne rebraste prekate, ki bodo dražili vašo drago medtem, ko boste vi na notranji strani rokava uživali v rebrastih izrastkih. Vsekakor je to pripomoček, ki poskrbi za oba partnerja!

Podaljšek je izdelan iz izredno raztegljivega TPE materiala, ki se bo popolno prilegal vašemu penisu. Na dnu pa ima dodano vrvico za moda, ki omogoča pritrditev brez uhajanja pripomočka.

Pokažite ji izboljšanega korenjaka, v večji in še bolj stimulativni podobi.

Priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALoving Joy
VelikostOd 10 do 15 cm
DodatnoVelikost: 13 cm x 4 cm
MaterialTPE
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PODALJŠEK PENISA Loving Joy Boss
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli