PODALJŠEK PENISA Loving Joy Boss

Večji penis in boljša stimulacija, tukaj je podaljšek Loving Joy Boss. S podaljškom boste velikost penisa povečali za kar 25%! A ne le to, podaljšek Loving Joy Boss je edinstveno oblikovan, da nudi dodatno stimulacijo za vas in vašo partnerico. Na zunanji strani ima posebne rebraste prekate, ki bodo dražili vašo drago, medtem, ko boste vi na notranji strani rokava uživali v rebrastih izrastkih. Vsekakor je to pripomoček, ki poskrbi za oba partnerja! Podaljšek je izdelan iz izredno raztegljivega materiala, ki se bo popolno prilegal vašemu penisu. Na dnu pa ima dodano vrvico za moda, ki omogoča pritrditev brez uhajanja pripomočka. Pokažite ji izboljšanega korenjaka, v večji in še bolj stimulativni podobi.
Redna cena 16,99 € Akcijska cena 14,44 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10818

Večji penis in boljša stimulacija, tukaj je podaljšek Loving Joy Boss.

 

S podaljškom boste velikost penisa povečali za kar 25%! A ne le to, podaljšek Loving Joy Boss je edinstveno oblikovan, da nudi dodatno stimulacijo za vas in vašo partnerico. Na zunanji strani ima posebne rebraste prekate, ki bodo dražili vašo drago medtem, ko boste vi na notranji strani rokava uživali v rebrastih izrastkih. Vsekakor je to pripomoček, ki poskrbi za oba partnerja!

Podaljšek je izdelan iz izredno raztegljivega TPE materiala, ki se bo popolno prilegal vašemu penisu. Na dnu pa ima dodano vrvico za moda, ki omogoča pritrditev brez uhajanja pripomočka.

Pokažite ji izboljšanega korenjaka, v večji in še bolj stimulativni podobi.

Priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Loving Joy
Dodatno Velikost: 13 cm x 4 cm
Material TPE
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PODALJŠEK PENISA Loving Joy Boss
Vaša ocena
Top prodajni artikli