POVODEC Bound Noir Nubuck Leather

Eleganten pripomoček s katerim boste lahko popolno vodili svojega partnerja - Tukaj je usnjeni povodec Bound Noir Nubuck! Povodec je izdelan iz kvalitetnega in trpežnega nubuck usnja, s pomočjo katerega boste lahko zadržali svojega podložnika. S kovinskim zaključkom ga lahko pritrdite na poljubno ovratnico, lisice ali katerekoli kovinske zapence s katerimi boste lahko popolnoma prevzeli kontrolo. Robusten vrtljiv obroček omogoča 360 stopinjsko vrtenje in tako popolno vodenje s povodcem. Če ste pravi ljubitelj fetiš igric, je to pripomoček, ki ga morate imeti!
Redna cena 21,99 € Akcijska cena 18,69 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10785
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 17,59 €

Eleganten pripomoček s katerim boste lahko popolno vodili svojega partnerja - Tukaj je usnjeni povodec Bound Noir Nubuck!

 

Povodec je izdelan iz kvalitetnega in trpežnega nubuck usnja, s pomočjo katerega boste lahko zadržali svojega podložnika. S kovinskim zaključkom ga lahko pritrdite na poljubno ovratnico, lisice ali katerekoli kovinske zapence s katerimi boste lahko popolnoma prevzeli kontrolo. Robusten vrtljiv obroček omogoča 360 stopinjsko vrtenje in tako popolno vodenje s povodcem. Če ste pravi ljubitelj fetiš igric, je to pripomoček, ki ga morate imeti!

Povodec lahko pritrdite na ovratnico iz Nubuck kolekcije, ali pa poljubni pripomoček. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABound
DodatnoDolžina: 105 cm
MaterialUsnje
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:POVODEC Bound Noir Nubuck Leather
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli