POVODEC Bound Noir Nubuck Leather

Eleganten pripomoček s katerim boste lahko popolno vodili svojega partnerja - Tukaj je usnjeni povodec Bound Noir Nubuck! Povodec je izdelan iz kvalitetnega in trpežnega nubuck usnja, s pomočjo katerega boste lahko zadržali svojega podložnika. S kovinskim zaključkom ga lahko pritrdite na poljubno ovratnico, lisice ali katerekoli kovinske zapence s katerimi boste lahko popolnoma prevzeli kontrolo. Robusten vrtljiv obroček omogoča 360 stopinjsko vrtenje in tako popolno vodenje s povodcem. Če ste pravi ljubitelj fetiš igric, je to pripomoček, ki ga morate imeti!
Redna cena 21,99 € Akcijska cena 18,69 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10785
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 21,99 €

Eleganten pripomoček s katerim boste lahko popolno vodili svojega partnerja - Tukaj je usnjeni povodec Bound Noir Nubuck!

 

Povodec je izdelan iz kvalitetnega in trpežnega nubuck usnja, s pomočjo katerega boste lahko zadržali svojega podložnika. S kovinskim zaključkom ga lahko pritrdite na poljubno ovratnico, lisice ali katerekoli kovinske zapence s katerimi boste lahko popolnoma prevzeli kontrolo. Robusten vrtljiv obroček omogoča 360 stopinjsko vrtenje in tako popolno vodenje s povodcem. Če ste pravi ljubitelj fetiš igric, je to pripomoček, ki ga morate imeti!

Povodec lahko pritrdite na ovratnico iz Nubuck kolekcije, ali pa poljubni pripomoček. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Bound
Dodatno Dolžina: 105 cm
Material Usnje
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:POVODEC Bound Noir Nubuck Leather
Vaša ocena
Top prodajni artikli