PREKRIVALO ZA POSTELJO 180 x 220 cm (Črna)

Privoščita si mokre igrice brez omejitev! Predstavljamo vam prekrivalo za posteljo s katerim si bosta lahko končno uresničila fantazije, ki vključujejo prave vodne užitke. Brezskrbno se bosta pričela predajati vročim igricam v kateremkoli prostoru. Prekrivalo bo zaščitilo vse površine na katerih se bosta poigrala. To je zagotovo dodatek, ki ne sme manjkati pri vseh ljubiteljih zabave brez omejitev. Masaža z senzualnimi olji, kremami, ter igra z šampanjcem? Vse je dovoljeno!
24,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
JOYD022101

Privoščita si mokre igrice brez omejitev!

 

Predstavljamo vam prekrivalo za posteljo s katerim si bosta lahko končno uresničila fantazije, ki vključujejo prave vodne užitke. Brezskrbno se bosta pričela predajati vročim igricam v kateremkoli prostoru. Prekrivalo bo zaščitilo vse površine na katerih se bosta poigrala. To je zagotovo dodatek, ki ne sme manjkati pri vseh ljubiteljih zabave brez omejitev. Masaža z senzualnimi olji, kremami, ter igra z šampanjcem? Vse je dovoljeno!

Prekrivalo za posteljo z 'wet look' izgledom pa je primerno tudi za 'Fetish' igrice, saj se bo odlično podal h vašim ostalim pripomočkom.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Joydivision
Dodatno Velikost: 180 x 220 cm
Material PVC
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PREKRIVALO ZA POSTELJO 180 x 220 cm (Črna)
Vaša ocena
Top prodajni artikli