PREKRIVALO ZA POSTELJO 180 x 220 cm Red

Si želite erotične igrice brez omejitev? Potem je to izdelek, ki ga enostavno morate imeti! Prekrivalo za posteljo vama bo omogočilo, da se bosta popolnoma sprostila, in si izpolnila tudi najbolj mokre fantazije. Položita ga lahko na katerokoli površino, na kateri bosta lahko povsem brezskrbno uživala v senzualni erotični masaži z olji, mogoče tudi šampanjcem, ali izbranimi tekočinami. Njena živo rdeča barva pa bo še bolj stopnjevala vročico. Privoščita si zabavo brez omejitev!
24,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
JOYD022102

Si želite erotične igrice brez omejitev? Potem je to izdelek, ki ga enostavno morate imeti!

 

Prekrivalo za posteljo vama bo omogočilo, da se bosta popolnoma sprostila, in si izpolnila tudi najbolj mokre fantazije. Položita ga lahko na katerokoli površino, na kateri bosta lahko povsem brezskrbno uživala v senzualni erotični masaži z olji, mogoče tudi šampanjcem, ali izbranimi tekočinami. Njena živo rdeča barva pa bo še bolj stopnjevala vročico. Privoščita si zabavo brez omejitev!

Prekrivalo za posteljo z 'wet look' izgledom pa je primerno tudi za 'Fetish' igrice, saj se bo odlično podal h vašim ostalim pripomočkom.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Joydivision
Dodatno Velikost: 180 x 220 cm
Material PVC
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PREKRIVALO ZA POSTELJO 180 x 220 cm Red
Vaša ocena
Top prodajni artikli