PRSTNI STIMULATOR Pretty Love Adonis

Prstni stimulator Adonis je vedno pripravljen, da požgečka vaše najbolj občutljive kotičke. Majhen, a izredno praktičen pripomoček, bo v spalnico prinesel veliko vzburljivih občutkov. Z enostavno namestitvijo na prst se bo pričela zabavna predigra v družbi stimulativnih vibracij. Prstni stimulator Adonis ima rahlo zaobljeno celoto, ki se premika sinhrono z vašimi prsti. Z njegovo pomočjo boste lažje dosegali G točko, in svojo drago popeljali do ekstaze! Stimulator Adonis ima prijetne vibracije, ki jih boste občutili po celotni dolžini. Izdelan je iz vrhunskega silikona, ki ima prijetno teksturo. Ne boste verjele kaj lahko občutite z enim samim prstkom!
Redna cena 15,99 € Akcijska cena 13,59 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01023
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 13,59 €

Prstni stimulator Adonis je vedno pripravljen, da požgečka vaše najbolj občutljive kotičke.

 

Majhen, a izredno praktičen pripomoček, bo v spalnico prinesel veliko vzburljivih občutkov. Z enostavno namestitvijo na prst se bo pričela zabavna predigra v družbi stimulativnih vibracij. Prstni stimulator Adonis ima rahlo zaobljeno celoto, ki se premika sinhrono z vašimi prsti. Z njegovo pomočjo boste lažje dosegali G točko, in svojo drago popeljali do ekstaze! Stimulator Adonis ima prijetne vibracije, ki jih boste občutili po celotni dolžini. Izdelan je iz vrhunskega silikona, ki ima prijetno teksturo. Ne boste verjele kaj lahko občutite z enim samim prstkom!

Prstni stimulator ima priložen mini vibracijski bullet, ki ga vstavite v posebno odprtino na robu. Z njegovo pomočjo lahko stimulator proizvaja prijetne vibracije. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPretty Love 2019
VelikostOd 0 do 10 cm
Dodatno

Velikost: 8,2 cm x 5,2 cm

Baterijski vložek: 3 x LR41 (So priloženi)

MaterialSilikon
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PRSTNI STIMULATOR Pretty Love Adonis
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli