PRSTNI STIMULATOR The Fingo Nubby

Genialna zamisel - naprstni vibrator, ki bo vaš prst preobrazil v čarobno paličico, sposobno pričaranja derečih slapov užitka! Je neverjetno vsestranski pripomoček - uporabljate ga lahko kot orodje za zadovoljevanje najrazličnejših erogenih con, z njim ustvarjate in sproščate erotični suspenz, njegovih sladkosti se lahko poslužite v paru ali sami ter pri vse tem niste omejeni prav z ničemer.
14,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E25622

Genialna zamisel - naprstni vibrator, ki bo vaš prst preobrazil v čarobno paličico, sposobno pričaranja derečih slapov užitka!

 

Je neverjetno vsestranski pripomoček - uporabljate ga lahko kot orodje za zadovoljevanje najrazličnejših erogenih con, z njim ustvarjate in sproščate erotični suspenz, njegovih sladkosti se lahko poslužite v paru ali sami ter pri vse tem niste omejeni prav z ničemer. Tudi vaša domišljija bo zadobila povsem nov pogled, saj ji bo pripomoček kar sam pokazal pot do zares pregrešno vroče naslade. To pripomoček ustvarja tudi s svojimi stimulativnimi pikčastimi izrastki na površini, ki zbudijo prav vsak delček telesa katerega se dotaknejo. Njegova uporaba je popolnoma intuitivna, k čemur v veliki meri pripomore njegova ergonomska oblika. Poleg tega je tudi vodoodporen, ne vsebuje latexa in ftalatov, njegov vibrator pa se lahko, v primeru da si zaželite drugačne oblike stimulacije, preprosto sname.

Za višjo stopnjo užitkov priporočamo souporabo lubrikant na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAScreaming O Touch
VelikostOd 0 do 10 cm
Dodatno

Baterijski vložek: 3 x AG13 (So priloženi)

Oblika izrastkov: Pikčasta

MaterialSilikon
BarvaVijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PRSTNI STIMULATOR The Fingo Nubby
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli