PULZATOR Fun Factory Bi Stronic Fusion Purple

Želite imeti vse? Hrepenite po občutku strastnih potiskov ter pulziranja prstov proti vaši G točki? Potem spoznajte vrhunski pulzator priznanega podjetja Fun Factory, ki potiska, impulizira, vibrira, lebdi, oziroma vam ponuja vse kar ste si kadarkoli želeli! Pulzator Bi Stronic Fushion je pripomoček oblikovan z posebnim rabbit nastavkom, ki se lahko upogiba v vse smeri. Ta neverjetni vibrator vam bo pomagal odkrivati vesolje spolnih občutkov, saj velja za enega najmočnejših vibratorjev na trgu, ki vsebujejo dvojni motor. Pulzator Bi Stronic bo odlična družba tudi med mokrimi užitki, saj je v celoti vodoodporen. Ponuja 64 različnih načinov kako lahko uživate v njegovih pulzacijah, saj je prvi na svetu, ki združuje realistično potiskanje s tresočimi vibracijami. Pripravite se na senzacijo, ki vam bo spremenila življenje.. Pulzator Bi Stronic Fushion je edinstven pripomoček, ki bo ustvaril supernovo erotičnih občutij ob vsakem gibu, ki ga boste naredili.
164,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
FUN4001106

Želite imeti vse? Hrepenite po občutku strastnih potiskov ter pulziranja prstov proti vaši G točki?

 

 

Potem spoznajte vrhunski pulzator priznanega podjetja Fun Factory, ki potiska, impulizira, vibrira, lebdi, oziroma vam ponuja vse kar ste si kadarkoli želeli! Pulzator Bi Stronic Fushion je pripomoček oblikovan z posebnim rabbit nastavkom, ki se lahko upogiba v vse smeri. Ta neverjetni vibrator vam bo pomagal odkrivati vesolje spolnih občutkov, saj velja za enega najmočnejših vibratorjev na trgu, ki vsebujejo dvojni motor. Pulzator Bi Stronic bo odlična družba tudi med mokrimi užitki, saj je v celoti vodoodporen. Ponuja 64 različnih načinov kako lahko uživate v njegovih pulzacijah, saj je prvi na svetu, ki združuje realistično potiskanje s tresočimi vibracijami. Pripravite se na senzacijo, ki vam bo spremenila življenje.. Pulzator Bi Stronic Fushion je edinstven pripomoček, ki bo ustvaril supernovo erotičnih občutij ob vsakem gibu, ki ga boste naredili.

 

Izberite izdelek pri kateremu se erotično raziskovanje nikoli ne konča!

 

Najbolj prodajan vibrator izpod rok priznanega podjetja Fun Factory je sedaj tudi v naši trgovini. Kmalu pa lahko priskaklja tudi med vaše rjuhe.. A mogoče boste potrebovali nekaj prostih dni, da ga popolnoma občutite, saj se ga ne boste morali naužiti. Pulzator vsebuje dva izredno močna vibracijska motorčka, in edinstvene tresoče občutke med uporabo. Klitoralni nastavek ima obliko lebdečih kril, ki pa se lahko upogibajo v vse smeri.

 

     

 

-> Najmočnejši vibrator na trgu.

-> Pulziranje, vibriranje, različni tresljaji in kar 64 različnih načinov uporabe.

-> Fleksibilen nastavek za stimulacijo klitorisa, ki se upogiba gor in dol.

-> 6 hitrosti vibracij in 8 različnih pulzacij za raziskovanje občutkov.

-> 100 % vodoodporno ogrodje, ki vam omogoča brezskrbne vodne užitke.

-> Primeren tako za vaginalno kakor tudi analno stimulacijo.

-> Dva močna vibracijska motorja in premikanje gor in dol, ki realistično ponazarja premikanje penisa.

-> Ergonomska oblika za stimulacijo G točke.

-> Igriv in barvit dizajn.

-> Izdelan iz medicinskega silikona, ki je povsem telesu prijazen material.

-> Dizajn je narejen na baterijski pogon, a ima integriran magnetni polnilec baterij znotraj vibratorja.

-> Oblikovano in proizvedeno v Nemčiji.

 

 

 

Ocena izdelka 

 

www.thosecreamypeaches.com

 

Kot že prejšnji Fun Factoryjev vibrator, ki sem ga preizkušala pred meseci, je tudi Bi Stronic poseben in privlačen že na prvi pogled. Nastavek za ščegetavček spominja na delfinji ali kitov rep, medtem ko je vstavljivi del kratek in precej širok. Konica je mehka in zaobljena, narejena za masažo G-točke.

Enako kot Tiger – Black Line tudi tega upravljamo s tremi gumbi. Na gumbu z napisom Fun vibrator prižgemo, na gumbu, ki ima narisan večji krog, upravljamo hitrosti in načine vibriranja vstavljivega dela, medtem ko z gumbom z manjšim krogom nadziramo delfinji rep, ki draži ščegetavček. Poleg tega vibrator lahko tudi zaklenete in se izognete marsikateri neprijetnosti med potovanjem. 

Ko sem ga prižgala prvič, sem bila presenečena: vstavljivi del ne vibrira tako, kot sem vajena pri drugih vibratorjih, temveč je potiska in oponaša penis med seksom. Vzorci potiskov so različni in pri številki tri sem jih nehala šteti. Potem sem vključila še nastavek za ščegetavček. Tudi tukaj lahko izbirate med različnimi načini in močmi vibriranja, kombinacij pa je štiriinšestdeset. Popolnoma dovolj, da vsakič, ko ga uporabite, odkrijete nekaj novega.

Po preučevanju vibracij je bila moja roka od njihove moči prijetno otopela. Čas je bil za preizkušanje v spodnjem nadstropju. Zaradi debeline Bi Stronic Fusion Pulsatorja, ga je nekoliko težje vstaviti. Če ste bolj nestrpne, bo zalegel lubrikant, če ne, počakajte in se nekaj časa igrajte z njim. Nekaj trenutkov in … voila, naraven lubrikant teče v potokih. Ko sem ga namestila, me je prevzel občutek zadovoljstva. Podobno je uporabi igrače med seksom. V mojem telesu je prihajalo do pravega mokrega potresa. Orgazem bi lahko doživela takoj, vendar sem podaljševala hojo po robu.

Obrnila sem ga tako, da je nastavek za ščegetavček nežno masiral anus, nato pa ga namestila spet nazaj na ščegetavček, odmaknila roko in samo opazovala premikanje vibratorja. Ko je prišel čas, sem ga nežno nekoliko porinila nazaj v breskvico, nastavila na nekoliko višje in hitrejše vibracije ter doživela tisti pravi potres. Vibratorja nisem takoj ustavila, temveč sem počakala še na en popotresni sunek.

Čeprav njegova tihost med uporabo ni posebej oglaševana, moram poudariti, da je tišji od mnogih vibratorjev. Kljub močnim vibracijam, ne bo zbudil celega nadstropja v bloku, morda niti ne tistega v sosednji sobi. Tudi pod prho vas ne bo izdal, pazite se le svojih krikov užitka. 

Vibrator Bi Stronic priporočam prav vsem, saj je dovolj vsestranski, da poteši še tako zahtevne. Čeprav bi lahko pri podjetju Fun Factory našli še boljši material, pa jih igrače rešujejo z njihovimi načini vibriranja in odličnim sladkim orgazmom.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fun Factory
Dodatno

Velikost: 21,7 cm x 4,8 cm

Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena), Priložen pa je magnetni USB polnilec za polnjenje baterij znotraj vibratorja

Material Medicinski silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PULZATOR Fun Factory Bi Stronic Fusion Purple
Vaša ocena
Top prodajni artikli