PULZATOR Bi Stronic Fusion India Red

Si želite vse? Hrepenite po strastnem potisku, ki pulzira po vaši G točki in prstom, ki se dotikajo klitorisa? Potem ste našli svojega idealnega ljubimca! Pulzator Bi Stronic je več kot le pripomoček, to bo vaš nov najboljši prijatelj. Obenem bo namreč zadovoljil vse vroče točke. Pulzator ima edinstveno obliko s posebno oblikovanim fleksibilnim stimulatorjem klitorisa ter zaobljeno konico za G točko. Od vibratorjev se razlikuje z možnostjo potiskanja, ki simulira naravne spolne odnose. In to kar brez uporabe rok! Razširite svoje spolno vesolje z vrhunskim pripomočkom, ki bo v vas prebudil nekaj novega. Pulzator Bi Stronic vam ponuja kar 64 načinov uživanja v pulzacijah in vibracijah!
Redna cena 164,99 € Akcijska cena 148,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
FUN4001135
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 164,99 €

Si želite vse? Hrepenite po strastnem potisku, ki pulzira po vaši G točki in prstom, ki se dotikajo klitorisa?

 

 

Potem ste našli svojega idealnega ljubimca! Pulzator Bi Stronic je več kot le pripomoček, to bo vaš nov najboljši prijatelj. Obenem bo namreč zadovoljil vse vroče točke. Pulzator ima edinstveno obliko s posebno oblikovanim fleksibilnim stimulatorjem klitorisa ter zaobljeno konico za G točko. Od vibratorjev se razlikuje z možnostjo potiskanja, ki simulira naravne spolne odnose. In to kar brez uporabe rok! Razširite svoje spolno vesolje z vrhunskim pripomočkom, ki bo v vas prebudil nekaj novega. Pulzator Bi Stronic vam ponuja kar 64 načinov uživanja v pulzacijah in vibracijah!

Pulzator ima poseben sistem s katerim se pomika naprej in nazaj in tako simulira naravne odnose. Uporabljate ga lahko tudi prostoročno, saj ga namreč lahko naslonite ob blazino in tako on sam upravlja svoje delo medtem, ko vi uživate v eksploziji občutkov. 

 

-> 64 načinov uživanja pulzacij in vibracij - Skupaj ali posamično

-> Oblikovan za stimulacijo G točke

-> Poseben stimulator klitorisa, ki je v celoti fleksibilen

-> 100 % vodoodporen

-> Intenzivno potiskanje (Naprej-Nazaj), ki simulira naravne odnose

-> Prostoročna uporaba

-> Travel Lock za brezskrbna potovanja

-> Izdelan iz visoko kvalitetnega medicinskega silikona

-> Oblikovan in izdelan v Nemčiji

 

 

Ocena izdelka 

 

www.thosecreamypeaches.com

 

Kot že prejšnji Fun Factoryjev vibrator, ki sem ga preizkušala pred meseci, je tudi Bi Stronic poseben in privlačen že na prvi pogled. Nastavek za ščegetavček spominja na delfinji ali kitov rep, medtem ko je vstavljivi del kratek in precej širok. Konica je mehka in zaobljena, narejena za masažo G-točke.

Enako kot Tiger – Black Line tudi tega upravljamo s tremi gumbi. Na gumbu z napisom Fun vibrator prižgemo, na gumbu, ki ima narisan večji krog, upravljamo hitrosti in načine vibriranja vstavljivega dela, medtem ko z gumbom z manjšim krogom nadziramo delfinji rep, ki draži ščegetavček. Poleg tega vibrator lahko tudi zaklenete in se izognete marsikateri neprijetnosti med potovanjem. 

Ko sem ga prižgala prvič, sem bila presenečena: vstavljivi del ne vibrira tako, kot sem vajena pri drugih vibratorjih, temveč je potiska in oponaša penis med seksom. Vzorci potiskov so različni in pri številki tri sem jih nehala šteti. Potem sem vključila še nastavek za ščegetavček. Tudi tukaj lahko izbirate med različnimi načini in močmi vibriranja, kombinacij pa je štiriinšestdeset. Popolnoma dovolj, da vsakič, ko ga uporabite, odkrijete nekaj novega.

Po preučevanju vibracij je bila moja roka od njihove moči prijetno otopela. Čas je bil za preizkušanje v spodnjem nadstropju. Zaradi debeline Bi Stronic Fusion Pulsatorja, ga je nekoliko težje vstaviti. Če ste bolj nestrpne, bo zalegel lubrikant, če ne, počakajte in se nekaj časa igrajte z njim. Nekaj trenutkov in … voila, naraven lubrikant teče v potokih. Ko sem ga namestila, me je prevzel občutek zadovoljstva. Podobno je uporabi igrače med seksom. V mojem telesu je prihajalo do pravega mokrega potresa. Orgazem bi lahko doživela takoj, vendar sem podaljševala hojo po robu.

Obrnila sem ga tako, da je nastavek za ščegetavček nežno masiral anus, nato pa ga namestila spet nazaj na ščegetavček, odmaknila roko in samo opazovala premikanje vibratorja. Ko je prišel čas, sem ga nežno nekoliko porinila nazaj v breskvico, nastavila na nekoliko višje in hitrejše vibracije ter doživela tisti pravi potres. Vibratorja nisem takoj ustavila, temveč sem počakala še na en popotresni sunek.

Čeprav njegova tihost med uporabo ni posebej oglaševana, moram poudariti, da je tišji od mnogih vibratorjev. Kljub močnim vibracijam, ne bo zbudil celega nadstropja v bloku, morda niti ne tistega v sosednji sobi. Tudi pod prho vas ne bo izdal, pazite se le svojih krikov užitka. 

Vibrator Bi Stronic priporočam prav vsem, saj je dovolj vsestranski, da poteši še tako zahtevne. Čeprav bi lahko pri podjetju Fun Factory našli še boljši material, pa jih igrače rešujejo z njihovimi načini vibriranja in odličnim sladkim orgazmom.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fun Factory
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatno

Velikost: 21,7 cm x 4,8 cm

Napajanje: Click 'n Charge magnetni polnilec (Je priložen)

Material Medicinski silikon
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PULZATOR Bi Stronic Fusion India Red
Vaša ocena
Top prodajni artikli