RAZPRŠILO Active Power Men (50 ml)

Za bolj strastno doživetje med rjuhami ne potrebujete veliko! Izberite razpršilo Active Power Men, ki vam bo pomagal popestriti vaše spolne odnose in povrniti vitalnost. Sprej nanesete neposredno na penis, in že po 2 minutah začutite pozitivne učinke, ki jih prinaša. Sprej je naravnega izvora in ga lahko uporablja čisto vsak moški. Postanite aktivni moški, ki navdušuje z vašo skrivnostno sestavino.
19,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0077303

Za bolj strastno doživetje med rjuhami ne potrebujete veliko!

 

Izberite razpršilo Active Power Men, ki vam bo pomagal popestriti vaše spolne odnose in povrniti vitalnost. Sprej nanesete neposredno na penis, in že po 2 minutah začutite pozitivne učinke, ki jih prinaša. Sprej je naravnega izvora in ga lahko uporablja čisto vsak moški. Postanite aktivni moški, ki navdušuje z vašo skrivnostno sestavino. Prikradite se v posteljo h svoji dragi z pomlajenim penisom, ki mu nikoli ni dovolj akcije. Vaša skrivna sestavina bo priročni sprej za penis, ki deluje v trenutku. Naj vas ta diskretni pripomoček spremlja povsod, saj nikoli ne veste kdaj se prikaže priložnost v kateri boste lahko razkrili vse vaše vroče adute.

 

Ingredients: Aqua (Water), Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polyglyceryl-10 Laurate, Sorbitol, Laureth-9, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Panthenol, Vanillyl Butyl Ether, Citric acid, Camphor, Capsicum Annuum extract, Polysorbate 80, Helianthus Annuus (Sunflower) seed oil, Polyglyceryl-6 Caprylate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) leaf extract, Lactic acid.

Opozorila:

Hranite izven dosega otrok!

Izogibajte se stiku z očmi in poškodovano kožo!

Hranite v hladnem in suhem prostoru!

Zaščitite pred sončno svetlobo!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT
Dodatno

Vsebina: 50 ml

Poreklo izdelka: Nemčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:RAZPRŠILO Active Power Men (50 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli