RAZPRŠILO ZA ZAKASNITEV ORGAZMA Delay Personal

Želite podaljšati spolne odnose? S tem izdelkom je to mogoče. Razpršilo Delay Personal je namenjeno povečanju vzdržljivosti pri moških. Deluje kakor lokalni anestetik in zmanjša preveliko občutljivost moškega organa med erekcijo. Rezultat so veliko daljši spolni odnosi, ob katerih bo zagotovo več kot navdušena tudi vaša srečna izbranka. Razpršilo Delay Personal je popolnoma varno za uporabo, in je hipoalergeni izdelek. Uporabljate ga lahko tudi z kondomi.
11,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
JOYDROPS10

Želite podaljšati spolne odnose? S tem izdelkom je to mogoče.

 

Razpršilo Delay Personal je namenjeno povečanju vzdržljivosti pri moških. Deluje kakor lokalni anestetik in zmanjša preveliko občutljivost moškega organa med erekcijo. Rezultat so veliko daljši spolni odnosi, ob katerih bo zagotovo več kot navdušena tudi vaša srečna izbranka. Razpršilo Delay Personal je popolnoma varno za uporabo, in je hipoalergeni izdelek. Uporabljate ga lahko tudi z kondomi.

Naj nikoli ne pride do nerodne situacije kjer končate prehitro. Da se to ne zgodi pa poskrbi ta odlični izdelek za zakasnitev orgazmov. Le razpršite ga po penisu, in dolgotrajna vzdržljivost bo tu!

 

Naše stranke so povedale: 

Izdelek je me je zelo pozitivno presenetil. V preteklosti sem že kupil različne podobne izdelke, vendar sem bil bolj ali manj razočaran. Delay Personal resnično deluje in to zelo hitro po uporabi, drži pa dalj časa in mi omogoča dolg spolni odnos. Zelo priporočam:) - Aljoša P.

To je to kar sem že dalj časa iskal, ker mi je vedno prehitro prišlo. Artikel je vrhunski, zato ga toplo priporočam, če želite dolg spolni odnos! Cena je zelo ugodna, ker res super deluje! Lp. - Jani 

 

Mnenja strank so neodvisna in oddana s strani uporabnikov v spletni trgovini Svet Erotike. Mnenja uporabnikov niso splošna, ampak izključno individualna mnenja, ki se razlikujejo od uporabnika do uporabnika, zato ni nujno, da bo izdelek na vaš organizem deloval identično.

Vsa mnenja o izdelku si lahko preberete tukaj

 

Izdelek je klinično in dermatološko testiran. 

 

Ingredients: Ethyl Alchol, Clove Oil, Mono Propylene Glycol, Glycerin, Citric Acid, Propyl Hydroxybenzoate, Methyl Hydroxybenzoate, Deionized Watter

Opozorila:

Če opazite kakršnekoli stranske učinke, takoj prenehajte z uporabo!

Izogibajte se stiku z očmi!

Hraniti na 15-30°C, v suhem prostoru.

Hranite izven dosega otrok!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Joydrops
Dodatno

Količina: 50 ml

Poreklo: Turčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:RAZPRŠILO ZA ZAKASNITEV ORGAZMA Delay Personal
Vaša ocena
Top prodajni artikli