Product was successfully added to your shopping cart.
  • RAZPRŠILO Delay Personal Pen RAZPRŠILO Delay Personal Pen

RAZPRŠILO Delay Personal Pen

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Ta, na prvi pogled klasični pisarniški pripomoček dela prave čudeže! Razpršilo Delay Personal Pen je tokrat utelešeno v povsem diskretno obliko kemičnega svinčnika, in ga boste lahko tako vedno nosili poleg sebe. Njegova formula pa omogoča, da bodo vaši odnosi trajali še dolgo v noč. Razpršilo je namreč namenjeno zakasnitvi orgazma, in tako podaljšanju odnosov s čemer bo še posebej zadovoljna tudi vaša draga. Razpršilo je izdelano iz naravnih sestavin, in je primerno tudi za souporabo s kondomi.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

12,99 €

Opis izdelka

Ta, na prvi pogled klasični pisarniški pripomoček dela prave čudeže!

 

Razpršilo Delay Personal Pen je tokrat utelešeno v povsem diskretno obliko kemičnega svinčnika, in ga boste lahko tako vedno nosili poleg sebe. Njegova formula pa omogoča, da bodo vaši odnosi trajali še dolgo v noč. Razpršilo je namreč namenjeno zakasnitvi orgazma, in tako podaljšanju odnosov s čemer bo še posebej zadovoljna tudi vaša draga. Razpršilo je izdelano iz naravnih sestavin, in je primerno tudi za souporabo s kondomi.

Želite drago radi presenetiti z dolgo nočjo užitkov? Ali bi se radi mogoče izkazali pred novi izbranko? Brez skrbi! Ta žepna različica razpršila za zakasnitev orgazma vam omogoča, da se boste lahko izkazali v vseh okoliščinah. Najboljša stran pa je, da ga zaradi majhne in diskretne oblike vedno nosite pri sebi. Tako boste vedno pripravljeni na akcijo!

Izdelek je klinično in dermatološko testiran.

Izdelek lahko souporabljate s kondomi.

 

Ingredients: Deionized Water, L-Arginine, Mono Propylene Glycol, Mate extract, Guarana extract, Humulus Lupulus extract, Avena Sativa extract, Glycerin, Citric Acid, Preservative.

Opozorila: 

Izogibajte se stiku z očmi!

Hraniti na 15-30°C!

Dodatne informacije

SKU JOYDROPS43
Proizvajalec Joydrops
Dodatne informacije

Količina: 10 ml

Poreklo: Turčija

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki