RAZPRŠILO Erect Direct Spray

Čas je za direktno erekcijo! Pretresite in razpršite, tukaj je izdelek s katerim bodo težave z erekcijo pozabljene. Zahvaljujoč Ginsengu in drugim naravnim sestavinam, je razpršilo Erect Direct hitra rešitev za bolj trdno erekcijo. Aktivne sestavine bodo pozitivno vplivale na vaše spolno življenje, za kar vam bo hvaležna tudi vaša draga. Preizkusite sedaj!
19,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
92572, 11510982

Čas je za direktno erekcijo!

 

Pretresite in razpršite, tukaj je izdelek s katerim bodo težave z erekcijo pozabljene. Zahvaljujoč Ginsengu in drugim naravnim sestavinam, je razpršilo Erect Direct hitra rešitev za bolj trdno erekcijo. Aktivne sestavine bodo pozitivno vplivale na vaše spolno življenje, za kar vam bo hvaležna tudi vaša draga. Preizkusite sedaj!

 

Razpršilo za moške, prehransko dopolnilo

Količina: 15 ml

Uporaba/Priporočena količina: Pred uporabo pretresite. Razpršite 3 ml (2-5 razpršil) pod vaš jezik, 15 minut pred željeno aktivnostjo. Ne prekoračite količine 3 ml v 24 urah!

Sestavine v izdelku: Voda, Arginin (39 mg), Ginseng (39 mg), Saw Palmetto (39 mg), Ginkgo Bilboa (15 mg), brusnice (39 mg), Glutaminska kislina (15 mg), Alanin (15 mg), Lizin (15 mg), Niacin NE* (15 mg), natrijev klorid, Konzervansi: E211, E202

*RDA (Recomended Daily Amount) = Priporočena dnevna količina

Opozorila:

Hraniti izven dosega otrok. Hranite v hladnem in suhem prostoru. Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

Proizvajalec: Cobeco Pharma, Nizozemska

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKACobeco Pharma
DodatnoKoličina: 15 ml Poreklo: Nizozemska
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:RAZPRŠILO Erect Direct Spray
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli