RAZPRŠILO ZA ZAKASNITEV ORGAZMA Hot Marathon

Maratonski odnosi za vse moške s tem revolucionarnim izdelkom! Priljubljena krema Marathon je tokrat dobila še bolj praktičnega prijatelja z izboljšano formulo, ki preprečuje prezgodnji izliv. Ta čudežna formula je tokrat utelešena v razpršilu, ki je še posebej enostaven za nanašanje. Le razpršite ga na penis tik pred spolno aktivnostjo, in že boste lahko uživali v daljših odnosih. Še posebej pa tudi vaša draga! Razpršilo Marathon - Za dolge in zadovoljive erotične odnose!
15,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0077301

Maratonski odnosi za vse moške s tem revolucionarnim izdelkom!

 

Priljubljena krema Marathon je tokrat dobila še bolj praktičnega prijatelja z izboljšano formulo, ki preprečuje prezgodnji izliv. Ta čudežna formula je tokrat utelešena v razpršilu, ki je še posebej enostaven za nanašanje. Le razpršite ga na penis tik pred spolno aktivnostjo, in že boste lahko uživali v daljših odnosih. Še posebej pa tudi vaša draga!

Razpršilo Marathon - Za dolge in zadovoljive erotične odnose!

 

Ingredients: Alcohol Denat., Aqua (Watter), Glycerin, Laureth-9, Menthol, Phanthenol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Lactic Acid, Limonene, Linalool

OPOZORILA:

Hranite izven dosega otrok!

Izogibajte se stiku z očmi in poškodovano kožo!

Hranite v hladnem in suhem prostoru!

Zaščitite pred sončno svetlobo!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT
Dodatno

Količina: 50 ml

Poreklo izdelka: Nemčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:RAZPRŠILO ZA ZAKASNITEV ORGAZMA Hot Marathon
Vaša ocena
Top prodajni artikli