RAZPRŠILO ZA ZAKASNITEV ORGAZMA Hot Rhino

Bi radi zdržali dlje? Potem bo ta izdelek postal vaš najboljši prijatelj! Razpršilo Hot Rhino je izdelan iz zeliščne mešanice, ki je v kitajski civilizaciji poznana že tisočletja. Ta edinstvena formula pa je učinkovit pomočnik pri odpravljanju prezgodnjega izliva. Formula pa poleg zakasnitve orgazma, omogoča tudi moč in vzdržljivost erekcije. Razpršilo Hot Rhino bo postal vaš najljubši izdelek, saj boste z njim vedno samozavestno vkorakali v spalnico. Majhna in praktična velikost pa vam omogoča diskretno nanašanje, kar tik pred odnosi. Pssst.. Samo vi veste vašo skrivnost s katero ste postali najboljši ljubimec!
17,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0044202

Bi radi zdržali dlje? Potem bo ta izdelek postal vaš najboljši prijatelj!

 

Razpršilo Hot Rhino je izdelan iz zeliščne mešanice, ki je v kitajski civilizaciji poznana že tisočletja. Ta edinstvena formula pa je učinkovit pomočnik pri odpravljanju prezgodnjega izliva. Formula pa poleg zakasnitve orgazma, omogoča tudi moč in vzdržljivost erekcije. Razpršilo Hot Rhino bo postal vaš najljubši izdelek, saj boste z njim vedno samozavestno vkorakali v spalnico. Majhna in praktična velikost pa vam omogoča diskretno nanašanje, kar tik pred odnosi. Pssst.. Samo vi veste vašo skrivnost s katero ste postali najboljši ljubimec!

Razpršilo Hot Rhino temelji na mešanici dobro poznanih zelišč s katerimi boste izboljšali svoje spolno življenje. Izboljšali boste svojo spolno sposobnost ob kateri boste zadovoljni tako bi kakor tudi vaša partnerica.

 

Ingredietns: Aqua (Watter), Glycerin, Laureth-9, Menthol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Citric Acid

Opozorilo:

Hranite izven dosega otrok!

Izogibajte se stiku z očmi in poškodovano kožo!

Ne uporabljajte v času nosečnosti!

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru!

Zaščitite pred sončno svetlobo!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT
Dodatno

Količina: 10 ml

Poreklo izdelka: Nemčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:RAZPRŠILO ZA ZAKASNITEV ORGAZMA Hot Rhino
Vaša ocena