ROTACIJSKI PENIS Lybaile Fiery

Doživite penis, ki bo zavrtel vaš svet s svojimi edinstvenimi obrati. Rotacijski penis Fiery vas bo popeljal na erotično popotovanje v katerem boste imeli možnost doživeti vibracije ter rotacije, ki jim ni primere. Na izgled kakor pravi korenjak, ta penis v sebi skriva pravo vročico, ki bo zanetila ogenj v vaši spalnici in vas pustila brez besed. Njegova funkcija gretja bo namreč, ogrela spodnji del penisa, ki lahko doseže kar 48 stopinj, med vsem tem pa se bo njegova glavica vrtela ter vibrirala. Brez dvoma boste doživeli orgazmične občutke s katerimi se niste srečali še nikoli.
Redna cena 39,99 € Akcijska cena 33,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00840

Doživite penis, ki bo zavrtel vaš svet s svojimi edinstvenimi obrati.

 

Rotacijski penis Fiery vas bo popeljal na erotično popotovanje v katerem boste imeli možnost doživeti vibracije ter rotacije, ki jim ni primere. Na izgled kakor pravi korenjak, ta penis v sebi skriva pravo vročico, ki bo zanetila ogenj v vaši spalnici in vas pustila brez besed. Njegova funkcija gretja bo namreč, ogrela spodnji del penisa, ki lahko doseže kar 48 stopinj, med vsem tem pa se bo njegova glavica vrtela ter vibrirala. Brez dvoma boste doživeli orgazmične občutke s katerimi se niste srečali še nikoli.

Če govorimo v penisih, ki ponujajo čisto vse, je Fiery zagotovo v tej kategoriji. Sestavljen je iz štirih 
ključnih točk, s katerimi bodo vaši vrhunci nepozabni:


1. Vibrator - Zmogljivi vibrator v notranjosti penisa bo pričaral pravo vibrajočo masažo. Nastavili si ga boste poljubno, in sicer z vrtenjem gumbka na daljinskem upravljalniku. Iz minimalne hitrosti do maksimalne pa boste prišli v sekundi.

2. Rotacije - Posebna funkcija vrtenja glavice bo prinesla prave užitke. Kako hitro se bo vrtela glavica, boste izbrali sami. Kakor pri vibratorju, boste rotacije uravnavali z vrtenjem gumbka na upravljalniku. 

3. Gretje - Največje presenečenje dneva pa bo prinesel bel gumbek na daljinskem upravljalniku. Si upate prižgati ogenj v vaši spalnici? Z tem gumbkom se bo namreč ogrel spodnji del penisa. In to kar do 48 stopinj! Užitki, ki jih bo prinesel vas bodo navdušili ter dodobra ogreli.

4. Vakumsko dno - Zakaj bi ga uporabljali klasično, ko pa ga lahko postavite na skoraj vsako gladko površino kjer vas bo z navdušenjem počakal. Ta fukncija vam ponudi veliko možnosti uporabe, ki bodo olajšale ter izboljšale vaše intimne trenutke.

 

Ne čakajte na princa na belem konju, ko pa ta vedno pripravljen za akcijo, ter kopija pravega penisa, čaka na vas, da pričara nepozabne trenutke med rjuhami. Navdušila bo njegova realistična podoba z detajli, ki bodo pričarali resnični občutek pravega penisa, ki se lahko pohvali še z veliko drugimi fukncijami.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno

Velikost: Dolžina 20,4 cm (Uporabna 18 cm) x širina 3,5 cm

Baterijski vložek: 4 x AA (Niso priloženi)

Material PVC
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ROTACIJSKI PENIS Lybaile Fiery
Vaša ocena
Top prodajni artikli