EREKCIJSKA ČRPALKA XL Sucker Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

EREKCIJSKA ČRPALKA XL Sucker
34,99€
31,49€
Prihranek: 10,00% (3,50€)
Proizvajalec: XLsucker

V današnjem času lahko povečamo penis lažje kot kadar koli prej. Erekcijske črpalke so trenutno najbolj napredne za nekirurško poboljšanje erekcije in s tem tudi povečanje penisa.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

V današnjem času lahko povečamo penis lažje kot kadar koli prej. Erekcijske črpalke so trenutno najbolj napredne za nekirurško poboljšanje erekcije in s tem tudi povečanje penisa.


XL Sucker je izdelan iz kvalitetne plastike in je prirejen za vse velikosti penisa, ki z vakumom pomaga doseči erekcijo in s tem tudi povečati penis. Zaradi prozorne barve z odtenkom črne, boste lahko brez težav gledali kako se vaš penis v črpalki povečuje in širi.

Luknje v črpalki povzročijo, da se zrak enakomerno izsesa in da s tem vakum povleče in raširi penis, ki zaradi navedenega postopka dobi večji pretok krvi. Rezultat tega je večji oziroma debelejši penis in bolj impresivna erekcija. 

Za odlične rezultate je najbolje začeti počasi. Se pravi na začetek črpalke nanesite malo lubrikanta, saj le ta dobro zapečati črpalko in omogoči odličen vakum v njej. Nato vanjo vstavite penis, stisnite balonček za črpanje zraka, ter opazujte kako vaš penis raste. Za začetnike je priporočljivo, da črpalko z ventilom za hitro sprostitev odstranijo po približno 10 minutah in je nikoli ne črpajo do točke, ko se užitek pretvori v bolečino.
 
Če želite še bolj impresivne rezultate v krajšem času, potem vam ob črpalki priporočamo souporabo kreme Enlargo, ki z naravnimi sestavinami poveča vaš penis in odlično utrdi erekcijo. Za lažjo uporabo pa priporočamo souporabo lubrikanta.
 
Barva: črna. 

Material: plastika.

Velikost: 195 x 50 mm.
Komentarji
Mogoče vas zanimajo tudi naslednji produkti?