BATHMATE Herkules - povečanje penisa, trdnejše erekcije Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

BATHMATE Herkules - povečanje penisa, trdnejše erekcije
89,00€
Proizvajalec: Ultramax

Povečajte si penis v samo šestih tednih. Rezultati so trajni. Prvi rezultati vidni že po prvi uporabi. Bathmate erekcijska črpalka, poveča vaš penis do 7 cm v dolžino, 30% v obsegu in 40% v volumnu. Zaradi tehnologije vakuma in vode je neverjetno u

Količina:
Barva črpalke:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Erekcijska vodna črpalka Bathmate!


Prihodnost je tukaj! Revolucija v tehnologiji povečanja penisa je Bathmate. Z metodo podtlaka (vakuuma) in vode, ki so jo dolgo časa preizkušali, Bathmate izpolni pričakovanja vsakega moškega - POVEČAN PENIS!

bathmate

 

Povečajte si penis na popolnoma naraven način. Že več kot 500.000 zadovoljnih uporabnikov priča o tem, da erekcijska črpalka Bathmate res deluje in postavlja nove standarde pri metodah povečanja penisa. Črpalka deluje s pomočjo vodnega tlaka. Z njeno pomočjo lahko v zasebnosti vaše kopalnice povečate vaš spolni ud. Uporablja se pod tušem, v kopalni kadi ali ob umivalniku. Črpalka pa ne pomaga samo pri povečanju penisa ampak tudi pri erektilnih motnjah, prezgodnji ejakuaciji, izravnava penis in izboljša zdravje prostate. 

Kako erekcijska črpalka Bathmate deluje?


penis

 

V penisu se nahajajo tri gobasta tkiva - dve večji imenovani Corpora Cavernosa in manjša imenovana Corpora Spongisum, vse tri pa se ob se ob erekciji napolnijo s krvjo. Z erekcijsko črpalko Bathmate pa se Corpora Cavernosa lahko poveča in s tem pridobite tako na dolžini in debelini penisa. Bathmate uporablja silo podtlaka, da se penis razteguje in vodo, da je delovanje črpalke čim manj nelagodno.

 

 

 

 

 

 

PREDSTAVITVENI VIDEO:

 

KAKO BATHMATE DELUJE:

 

Kakšne rezultate lahko pričakujete?


Ob dnevni uporabi 15-20 minut v obdobju šest tednov se vam bo penis povečal do sedem centimetrov v dolžino in do 30% v obsegu ter 40% v volumen. Rezultati ostanejo in so vidni tako v normalnem stanju in ob erekciji. Ker črpalka ustvarja podtlak sili kri v penis in zato se na dolgi rok poveča pretok krvi v penisu kar pa je osnova za dobro erekcijo.


Oglejte si rezultate!


before_after2.jpg

 

Poleg fizičnih prednosti uporabe črpalke so prisotne tudi psihične, saj se vam bo povečala tudi samozavest, ki se lahko odraža tudi v normalnem življenju ne sam v spolnem življenju.

 

 

 

 

 

 

Kakšne so prednosti uporabe erekcijske črpalke Bathmate?


Zaradi načina kako črpalka ustvarja podtlak je veliko bolj varna kot ostale naprave za raztezanje penisa. Črpalka ustvarja podtlak na celotnem področju penisa in zaradi enakomernega podtlaka, ki deluje na penis, le temu omogoča naravno rast. Ostale naprave za povečevanje penisa so lahko spolni ud raztegnile v nenaravno obliko. Prav tako je črpalka veliko preprostejša za uporabo od ostalih naprav in dnevno potrebujete mnogo manj časa, le 15 do 20 minut, ostale naprave pa predvidevajo nošenje tudi do 12 urno dnevno.

 

Prednosti Bathmate črpalke


Bathmate ima več prednosti kot so:


 • Poveča dolžino in tudi obseg penisa
 • Poveča volumen penisa
 • Zdravi erektilne motnje in Peyronijeva bolezen (ukrivljen penis).
 • Poveča penis posledično pa izboljša tudi psihično stanje.
 • Izboljša holesterol in pripomore pri splošnem kardiovaskularnem zdravju.
 • Celo do 250% učinkovitejši od ostalih erekcijskih črpalk
 • Je najvarnejši in najučinkovitejši izdelek na tržišču.

 

Zakaj je črpalka Bathmate toliko boljša od ostalih naprav?


 • Vaš penis se bo povečal hitreje kot uporaba ostalih naprav.
 • Ne potrebujete bolečih in dragih operacij.
 • Črpalka je zelo ugoden v primerjavi z operacijo.
 • Vaše erekcije lahko postanejo močnejše, kar povečuje užitke.
 • Voda pomaga raztegovati kožo.
 • Rezultati so vidni po 15 minutah.
 • Uporaba črpalke je diskretna in preprosta.
 • Ni tako neprijetna kot nošenje drugih naprav 4 do 6 ur dnevno.
 • Cenovno konkurenčna ostalim metodam povečevanja penisa.
 • Lahko pomaga pri erektilnih motnjah.
 • Lahko izboljša moške orgazme.
 • Lahko poveča užitke partnerke.
 • Uporaba podtlaka je zelo varna

 

In še več!


 • Bathmate lahko pomaga športnikom premagati zmanjšanje penisa ali težav z erekcijo.
 • Bathmate lahko poveča vašo spolno vzdržljivost, da lahko zdržite tudi po več ur.
 • Bathmate pomaga izravnati ukrivljen penis.
 • Bathmate pomaga pri prezgodnji ejakuaciji.
 • Bathmate lahko izboljša intenzivnost orgazmov.
 • Bathmate lahko poveča samozavest.

 

Kdaj se bodo poznali rezultati uporabe črpalke Bathmate?


Rezultati bodo vidni že takoj po prvi uporabi, vendar pa bodo po 4-6 urah splahneli. Največji porast penisa pa bo viden po uporabi črpalke šest tednov zapored rezultati bodo vidni in stalni.

 

Kako pogosto lahko uporabljam erekcijsko črpalko Bathmate?


Na splošno priporočamo uporabo črpalke do 20 minut dnevno, saj nočete preobremeniti tkiva v penisu. Za ta način uporabe smo ugotovili, da prinaša najboljše rezultate.

 

Sanjate o večjem penisu?


Sedaj ga lahko imate.

 • 85 od 100 uporabnikov je v nekaj tednih pridobilo več kot 2 centimetra na dolžini.
 • 95 od 100 uporabnikov je v enem mesecu pridobilo več kot centimeter v dolžino.
 • Veliko uporabnikov, ki uporabljajo črpalko že več časa je pridobilo do 7 centimetrov v dolžino, v nekaterih primerih celo več.
 • 85 od 100 uporabnikov ima močnejše orgazme.
 • Bathmate je edina črpalka, ki razsširi in poveča penis po celotni dolžini. Občutno poveča dolžino in obseg penisa.
 • Povečanje postane z uporabo stalno.

 

Navodilo za uporabo erekcijske črpalke Bathmate


 1. Najprej napolnite kopalno kad z vodo.
 2. Usedite se v kopalno kad in počakajte 5 minut, da se vaše genitalije privadijo na temperaturo in da se sprostijo. Potopite Bathmate črpalko in iz nje izpustite ves zrak.
 3. Nastavite  Bathmate na penis in ga obrnite navzdol proti medenici. Sedaj bi morali čutiti rahel pritisk na vaš penis. Odvečna voda bo preko nepovratnega ventila na vrhučrpalke odtekla. Nekajkrat črpalko pritisnite navzdol in s tem povečate pritisk na vaš penis.
 4. Sedaj samo sedite in se sprostite. Čez približno pet minut lahko ponovno prilagodite oziroma povečate pritisk na penis.
 5. Vsakih pet minut poizkusite povečati pritisk, po zgoraj opisanem postopku. S tem, ko se bo vaš penis povečeval bo potiskal vodo ven iz črpalke.
how11 how21
how31 how41

 

 • Nastavite optimalen tlak v črpalki, vsakič ko se vam zdi to potrebno. To je takrat ko vode ne izteka več čeprav pritiskate črpalko navzdol.
 • Če je pritisk na penis prevelik, samo rahlo sprostite nepovratni ventil in pritisk se bo zmanjšal. Po 15 do 20 minutah sprostite pritisk s tem, da pritisnete na nepovratni ventil na vrhu črpalke in nato snemite črpalko s penisa. Nato vstanite in si oglejte rezultate. Ne boste razočarani.
 • Priporočamo uporabo 15 do 20 minut dnevno. Za najboljše rezultate uporabljajte črpalko vsaj 3 krat tedensko.

 

Kako lahko zdravi erektilne motnje?


erektilne motnjeErektilne motnje prizadenejo 80% moških v različnih obdobjih v življenju, toda za nekatere so več kot občasne težave. Bathmate lahko tem moškim pomaga tako, da z ustvarjenim podtlakom simulira učinek enak erekciji, s tem ko sili kri v gobasto tkivo imenovano Corpora Cavernosa. Za tiste, ki imajo problem s prehajanjem krvi v penis ( vaskularni problemi) je lahko Bathmate zelo učinkovit.

Nezdravo življenje, predvsem stres, prekomerna telesna teža in slaba prehrana, premalo gibanja, kajenje, prekomerno uživanje alkohola ter uživanje prepovedanih drog lahko vodi do erektilnih disfunkcij. Vse te faktorje lahko moški premagajo, toda kaj pa drugi problemi kot so bolezni srca in slaba cirkulacija krvi?

Starost ima pri tem tudi svojo vlogo vendar ne tako pomembno. Raziskave dokazujejo, da prizadenejo ED 1 moškega od 20 starih 40 let ali več, toda pri starosti 60 let ali več ED prizadenejo le 2 moška od 20ih.

Vedeti pa morate, da so ED lahko simptom nediagnosticiranega problema potence, zato se o tej problematiki najprej pogovorite s svojim zdravnikom.

 

Katere možnosti zdravljenja so najbolj uspešne?


Na področju problematike ED je bil dosežen ogromen napredek in obstaja več uspešnih metod zdravljenja. Ker večini moških ne odgovarja rešitev z vsadkom, ker je za to potrebna operacija, zdravniki predlagajo uporabo zdravila in erekcijske črpalke.

Kaj bi predlagali moškemu, ki trpi za ED in niso še pripravljeni poiskati profesionalno pomoč?

Moški morajo vedeti, da je normalno, da so nervozni pred obiskom zdravnika zaradi ED in že od nekdaj ženske bolj redno hodijo k zdravniku kot moški. Poleg tega obstaja stigma v skoraj vsaki kulturi glede tega, da naj bi moški reševal svoje probleme sam in da je iskanje pomoči znak slabosti.

Znebite se vseh teh pomislekov in začnite razmišljati kot sodoben moški. Pogovorite se s svojim zdravnikom o ED in metodah, ki se uporabljajo za zdravljenje le teh ali o alternativnih zdravljenjih kot je Bathmate erekcijska vodna črpalka.  Zdravniki že leta uspešno zdravijo moške z ED in sedaj je na svetu voljo veliko naravnih metod zdravljenja.

Ne glejte na Bathmate samo kot na sredstvo za povečevanje penisa, pa čeprav se bo povečal ob redni uporabi. Začnite gledati na Bathmate kot na sredstvo, ki bo izboljšalo vaše življenje in vrnilo iskrico v vaše spolno življenje.

 

SRCE IN BATHMATE


Med uporabo Bathmate črpalke se lahko opazi povišan srčni utrip. Funkcija srca je, da črpa kri po telesu in s tem prinaša kisik in hranila do celic. Srčni utrip v telesu se poveča zato ker telo v času telesne aktivnosti potrebuje več krvi, kot v času, ko telo počiva. Uporaba Bathmate črpalke pa je vadba za penis.

Največji krivec srčnih bolezni je pomanjkanje fizične aktivnosti in visok holesterol.

Strokovnjaki radi spodbujajo ljudi, da povečajo srčni utrip z aerobičnimi vajami, ker je to dobro za srce. Z redno vadbo lahko postane srce do osem krat bolj učinkovito pri prinašanju kisika in hranil do celic. Fizična aktivnost lahko prepolovi možnosti, da bi doživeli srčni napad.

Redna vadba (vsaj 5x na teden po 30 minut) vam pomaga pri zmanjšanju holesterola v krvi. Fizična aktivnost pa tudi zvišuje HDL (dober) holesterol. Višji nivo HDL holesterola pa pomaga zmanjševati škodljiv holesterol iz krvi.

 

Učinkovitost Bathmate črpalke


Naslednje informacije so bile podane s strani dejanskih uporabnikov Bathmate črpalke in so dokaz učinkovitosti in varnosti Bathmate-a.

Testi so pokazali, da če dnevno uporabljamo Bathmate bo izdelek uporaben 91,4 let.

Če vzamemo, da imajo moški spolno življenje od 18 do 70 let, bo izdelek zadostoval za 1 ¾ spolnega življenja.

Testi tudi kažejo, da Bathmate ne deluje pravilno šele po tem, ko nanj deluje sila večja od 43kg. Škoda, ki nastane pri tej sili pa ni stalna. Tudi če so sile večje od 43 kg pa ne pomeni, da se bo Bathmate zdrobil ali počil tako, da ni nevarnosti za uporabnike.

Klinični testi kažejo, da je 88% pacientov z arteriogeničnimi erektilnimi motnjami imelo zadovoljive rezultate s črpalko, ki deluje na podtlak in povečanje zmožnosti, da dosežejo erekcijo po naravni poti. Veliko študij pa je bilo opravljenih na temo učinkovitosti vakuumskih črpalk na zdravljenje erektilnih motenj. Kar je bolj podrobno opisano v naslednjem delu.

Do sedaj ni bilo nobenega poročila, o tem, da bi bila uporaba Bathmate črpalke kakorkoli nevarna!

Če mislite, da trpite za erektilnimi motnjami, se posvetujte z vašim zdravnikom. Lahko pa preverite s tem preprostim testom, da vidite kako boste ukrepali naprej. Uporaba Bathmate črpalke bo pomagala odpraviti marsikateri simptom erektilne disfunkcije in vam omogočila polno in zdravo spolno življenje.


TEST


Za vsak odgovor si zapišite število točk, ki je v spodnji tabeli in jih potem seštejte.

1 = Skoraj nikoli ali nikoli
2 = Nekaj časa (manj kot pol časa)
3 = Včasih (polovico vsega časa)
4 = Večino časa ( več kot polovico časa)
5 = Skoraj vedno ali vedno
 • Kako pogosto ste sposobni imeti erekcijo med spolno aktivnostjo?
 • Kako pogosto so vaše erekcije dovolj dobre, da omogočajo penetracijo?
 • Ko ste nameravali imeti spolni odnos, kolikokrat ste bili sposobni penetracije?
 • Kako pogosto zadržite erekcijo med spolnim odnosom po penetraciji ?
 • Kako težko vam je ohraniti erekcijo do konca spolnega odnosa?

Število točk:

4-8 - Imate močne erektilne motnje

9 -13 - Imate srednje močne erektilne motnjež

Več kot 14 - Imate blage erektilne motnje

Več kot 18 - nimate erektilnih motenj

 

Mnenja zadovoljnih uporabnikov: 


Črpalko uporabljam štiri tedne in rezultati so že vidni. Moj penis je pridobil 5 centimetrov v normalnem stanju. Napredek pa je viden tudi, ko imam erekcijo tako v obsegu kot v dolžini. Erekcije, ki jih imam pa so zelo močne. Daleč najboljša črpalka za povečanje penisa, ki sem jo preizkusil. Ray, Toronto

V preteklih šestih letih sem preizkusil že kar nekaj črpalk za povečanje penisa. Imele so nekaj učinka ampak pri uporabi Bathmate črpalke je po šestih tednih uporabe opaziti boljše rezultate, kot pri drugih črpalkah, ki sem jih uporablja več kot dve leti. Tako preprosta ideja, ampak deluje pa odlično. Ta, Toronto

Resnično sem presenečen kako voda spremeni občutke črpanja. Bathmate je veliko bolj udoben zame, kot druge črpalke na zrak, ki sem jih uporabljal. Ob uporabi vodne črpalke ne čutim nobenih bolečin. Pierre, QC

Črpalko sem dobil po štirih dnevih od naročila. Že po prvi uporabi pa so bili vidni rezultati. Sedaj črpalko uporabljam osem tednov in razlika je očitna. moja punca pa pravi, da občuti veliko razliko v velikosti penisa. Ne morem se dovolj zahvaliti Bathmate-u. Jean Luc Ottawa.

Bathmate uporabljam redno 5 krat na teden po 20 minut, včasih 40 minut, če se tuširam 2 krat. OK ne bom blebetal nekaj v tri dni in rekel, da se mi je penis povečal za 2 krat ampak se definitivno povečuje, počasi toda zanesljivo in vsakič, ko uporabim črpalko opazim, da se približujem koncu črpalke. Archris

Preteklo je že 4 oziroma skoraj 5 mesecev od kar uporabljam Bathmate. Ne uporabljam ga dnevno, ker težko najdem čas za to. Uporabljam ga 2 do 3 krat na teden. V mesecih, od kar uporabljam črpalko sem opazil poleg tega, da se mi je penis povečal tudi, da se je ukrivljenost penisa zmanjšala. Ukrivljenost sem res sovražil . Nekaj ukrivljenosti mi je sicer še ostalo ampak je že 75% zmanjšana. Opazil sem tudi, da lahko zdržim dalj časa. S tem mislim na to, da ne doživljam več prezgodnjih ejakuacij. Nimam več težav s kontrolo kdaj doživim orgazem.

Bathmate imam sicer samo tri dni ampak z dvema 20 minutnima uporabama dnevno že vidim opazno razliko. Video na spletni strani sicer omenjajo drastične razlike že po prvi uporabi, česar pa pri meni ni bilo opaziti. Lahko pa povem, da sem pridobil skoraj centimeter v dolžino in obseg se je definitivno povečal. Love Honey

Moj mož je kupil Bathmate pred približno dvema mesecema in želim podati povratne informacije o tej erekcijski črpalki. Kupil jo je ker si je hotel povečati penis in za večjo vzdržljivost. Povem vam možu se je penis podaljšal in odebelil. Odličen izdelek za pare, ki želijo boljše spolno življenje s čim drugim kot so tablete za erektilne probleme. Karlawhite76

Svoj Bathmate uporabljam že 4 tedne brez kakšni posebnosti. Brez rdečih pik ali modric na penisu. Po prvih uporabah sem opazil, da je moj penis »utrujen« ampak to je že mimo. Očitno mi je ta vadba všeč. Moja vzdržljivost je veliko boljša kot prej in v obseg sem pridobil več kot centimeter. Za kar se ne pritožujem. Bathmate je zakon! Summersteddy

Po prvi uporabi nisem mogel verjeti kako moj penis zgleda večji. Priporočam nakup vsakemu, ki razmišlja o nakupu podobne črpalke pa naj bo to zaradi dolžine, obsega ali pa samo zato, da bo boljši pogled na predel hlač kjer se noge stikajo. Rubberneck

 

Kaj so najbolj pogosti miti in zmotna razmišljanja o erektilnih disfunkcijah (ED)?


Zelo pogosta zmota je, da so najpogostejši vzrok erektilnih disfunkcij psihične in čustvene narave. V resnici je ravno obratno. Raziskave kažejo, da je 80% primerov erektilnih disfunkcij fizične narave.

Še ena priljubljena zmota je, da se ED ne moremo izogniti v procesu staranja. Res je, da se nivo hormonov z leti zmanjša in da moški potrebujejo več stimulacije za doseganje erekcije, toda starost sama po sebi ne povzroča ED.

Sedaj se verjetno sprašujete ali vam lahko Bathmate pomaga ohraniti zdrav in vitalen penis. Odgovor je preprost. Z redno uporabo Bathmate črpalke prihaja v penis s kisikom obogatena kri , ki ohranja tkiva, žile in gobasta tkiva v odlični kondiciji. Dokazano je tudi, da Bathmate pomaga pri zniževanju holesterola v vašem telesu in zato je prednosti še več kakor pa zgleda na prvi pogled.

Kateri so najpogostejši vzroki erektilnih disfunkcij?

Za to, da težko dosežete erekcijo je lahko več vzrokov, lahko so fizične ali psihične narave, lahko je kombinacija obojega. Kar nekaj zdravstvenih stanj povzroča ED na primer: arterioskleroza, kardio-vaskularne bolezni, rak, bolezni, ki prizadenejo živce ali možgane ( skleroza multipleks, Prakinsonova bolezen, Alzheimerjeva bolezen), idr.

Komentarji
RADO .
Sem zelo presenečen kakšno spremembo naredi voda na velikost. Po približno 5 mesecih uporabe sem z 16 cm prišel na 18,2 cm, erekcija pa takšna kot pri 30 letih. Fantastičen izdelek.
Iztok Ljubljana .
Zaradi nepričakovanega rezultata sem se odločil oddati svoje mnenje. Po približno treh mesecih sem povečal penis za dobre 3 cm in obseg za vsaj 1 cm. Ta rezultat sem naredil v slabih 3 mesecih, sedaj pa dolžino samo vzdržujem z uporabo 1 -2 x tedensko in to je to. Odličen izdelek, priporočam.
Andrej 56 .
Za nakup izdelka sem se odločil predvsem zaradi slabe erekcije in sem si jo močno želel popraviti. Ker imam precej povečan krvni tlak se mi je izbor izdelkov precej skrčil, ker tablete niso prišle v poštev. Izdelek 100% deluje, vendar morate biti potrpežljivi in ga uporabljati po navodilih. Erekcija se mi je popravila po približno 25 dneh uporabe do nivoja, da sem lahko brez težav prišel do dveh zaporednih izlivov. Erekcijo konstantno vzdržujem z redno uporabo in s spolnostjo ni več težav. Poleg erekcije je penis pridobil na volumnu in slaba centimetra na dolžini, kar me je prijetno presenetilo. Črpalko niti slučajno ne zamenjam za drug izdelek.