SKODELICI ZA POVEČANJE PRSI

Bi imele rade večje ter bolj polne prsi? Predstavljamo vam pripomoček, s katerim boste hitro in enostavno pridobile oprsje, ki si ga že od nekdaj želite. Izdelek je sestavljen iz dveh skodelic in priložene cevi, ki vodi do ročnega upravljalnika. S pritiskom na upravljalnik boste ustvarjale vakum v notranjosti skodelice in s tem raztezale tkivo v notranjosti prsi. Rezultati bodo večje ter bolj polne prsi! Za vašo sanjsko postavo ne potrebujete veliko, le en klik stran ste od vašega novega najljubšega pripomočka, ki bo poleg stimulativnega efekta prinašal tudi večje zadovoljstvo ob pogledu na bujno oprsje. Veliko žensk ni zadovoljnih z velikostjo svojih prsi in si želijo večjo košarico. Pot do večjih prsi še nikoli ni bila tako enostavna. Tukaj je namreč edinstven izdelek, ki je sestavljen iz dveh košaric in vam omogoča povečanje prsi brez bolečin.
37,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00490

Bi imele rade večje ter bolj polne prsi?

    

Predstavljamo vam pripomoček, s katerim boste hitro in enostavno pridobile oprsje, ki si ga že od nekdaj želite. Izdelek je sestavljen iz dveh skodelic in priložene cevi, ki vodi do ročnega upravljalnika. S pritiskom na upravljalnik boste ustvarjale vakum v notranjosti skodelice in s tem raztezale tkivo v notranjosti prsi. Rezultati bodo večje ter bolj polne prsi!

Za vašo sanjsko postavo ne potrebujete veliko, le en klik stran ste od vašega novega najljubšega pripomočka, ki bo poleg stimulativnega efekta prinašal tudi večje zadovoljstvo ob pogledu na bujno oprsje. 

Veliko žensk ni zadovoljnih z velikostjo svojih prsi in si želijo večjo košarico. Pot do večjih prsi še nikoli ni bila tako enostavna. Tukaj je namreč edinstven izdelek, ki je sestavljen iz dveh košaric in vam omogoča povečanje prsi brez bolečin. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Material ABS
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SKODELICI ZA POVEČANJE PRSI
Vaša ocena
Top prodajni artikli