SKODELICI ZA POVEČANJE PRSI

Bi imele rade večje ter bolj polne prsi? Predstavljamo vam pripomoček s katerim boste hitro in enostavno pridobile oprsje, ki si ga želite. Izdelek je sestavljen iz dveh skodelic ter priložene cevi, ki vodi do ročnega upravljalnika. S pritiskom le tega boste ustvarjale vakum v notranjosti skodelice, ki pa bo raztezal tkivo v notranjosti prsi. Rezultati bodo večje ter bolj polne prsi! Za vašo sanjsko postavo ne potrebujete veliko, le en klik stran ste od vašega novega najljubšega pripomočka, ki bo poleg stimulativnega efekta, prinašal tudi večje zadovoljstvo z velikostjo prsi.
Redna cena 37,99 € Akcijska cena 32,29 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00490
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 32,29 €

Bi imele rade večje ter bolj polne prsi?

 

Predstavljamo vam pripomoček s katerim boste hitro in enostavno pridobile oprsje, ki si ga želite. Izdelek je sestavljen iz dveh skodelic ter priložene cevi, ki vodi do ročnega upravljalnika. S pritiskom le tega boste ustvarjale vakum v notranjosti skodelice, ki pa bo raztezal tkivo v notranjosti prsi. Rezultati bodo večje ter bolj polne prsi! Za vašo sanjsko postavo ne potrebujete veliko, le en klik stran ste od vašega novega najljubšega pripomočka, ki bo poleg stimulativnega efekta, prinašal tudi večje zadovoljstvo z velikostjo prsi.

Veliko žensk ni zadovoljnih z velikostjo svojih prsi, in si želijo večjo košarico. Pot do večjih prsi še nikoli ni bila tako enostavna. Tukaj je namreč edinstven izdelek, ki je sestavljen iz dveh košaric, in vam omogoča povečanje prsi brez bolečin. Ravno nasprotno, njegovi učinki bodo tudi stimulativni.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALybaile
MaterialABS
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SKODELICI ZA POVEČANJE PRSI
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli