GAG S ŠČIPALKAMI ZA BRADAVIČKE Fetish Tentation

Izboljšajte svojo igro vezanja s kombinacijo, ki vključuje začetnikom prijazen zračen gag in nastavljive ščipalke za bradavičke. Povezani z dvema bleščečima srebrnima verižicama, ki visita in navdušita kožo s svojim hladnim občutkom, je vsaka verižica pritrjena na objemko za bradavičke, ki se zlahka prilagodi in zagotavlja popoln pritisk. Zračen gag je primeren za začetnike in je perforiran, da ne ovira dihanja. Trden trak, ki se pritrdi na zadnji strani glave, je nastavljiv za vse velikosti. Je idealen pripomoček za pare, ki se podajajo v suženjstvo, saj ponuja vrhunsko udobje.
16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
FET0536

Izboljšajte svojo igro vezanja s kombinacijo, ki vključuje začetnikom prijazen zračen gag in nastavljive ščipalke za bradavičke.

   

Povezani z dvema bleščečima srebrnima verižicama, ki visita in navdušita kožo s svojim hladnim občutkom, je vsaka verižica pritrjena na objemko za bradavičke, ki se zlahka prilagodi in zagotavlja popoln pritisk.

Zračen gag je primeren za začetnike in je perforiran, da ne ovira dihanja. Trden trak, ki se pritrdi na zadnji strani glave, je nastavljiv za vse velikosti.

Je idealen pripomoček za pare, ki se podajajo v suženjstvo, saj ponuja vrhunsko udobje. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAFetish Tentation
MaterialUmetno usnje
SestavaUmetno usnje, ABS, kovina
Primerno zaOba spola
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:GAG S ŠČIPALKAMI ZA BRADAVIČKE Fetish Tentation
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki