KLITORALNI STIMULATOR Irresistible Invincible Pink

Ko se združita eleganca, kakovost in moč. Klitoralni stimulator Invincible je idealna kombinacija vrhunske tehnologije, visoke kakovosti, estetike in ergonomskega oblikovanja. Izdelan je iz medicinskega silikona, ki je izjemno gladek in hipoalergen. V kombinaciji z lubrikantom na vodni osnovi bo nežno drsel po vaši koži in v vas. Razvajal vas bo z dvema motorjema F-1 nove generacije, postavljena vsak na svojem koncu. En motor se nahaja v glavi stimulatorja, ki vas bo z 11-imi zračnimi valovi popeljal do klitoralnega orgazma. Klitoralni stimulator bo nežno objel vaš klitoris, ne da bi se ga dotaknil, in ga stimuliral z mehkimi zračnimi valovi pod pritiskom, kar ustvarja edinstveno vibracijo, ki prodira v tkiva in je brez uporabe te tehnologije ni mogoče doseči. Zaradi te posebne tehnologije zračnega valovanja brez dotika tako ne prihaja do pretirane stimulacije in omogoča zaporedne orgazme. Drugi motor pa se nahaja v okroglem spodnjem delu, ki ga lahko uporabite za stimulacijo vročih točk in masažo celotnega telesa.
64,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
IRR003PNK

Ko se združita eleganca, kakovost in moč.

  

   

Klitoralni stimulator Invincible je idealna kombinacija vrhunske tehnologije, visoke kakovosti, estetike in ergonomskega oblikovanja. Izdelan je iz medicinskega silikona, ki je izjemno gladek in hipoalergen. V kombinaciji z lubrikantom na vodni osnovi bo nežno drsel po vaši koži in v vas.

Razvajal vas bo z dvema motorjema F-1 nove generacije z 10 načini vibracij, postavljena vsak na svojem koncu. En motor se nahaja v glavi stimulatorja, ki vas  bo z 11-imi zračnimi valovi popeljal do klitoralnega orgazma. Klitoralni stimulator bo nežno objel vaš klitoris, ne da bi se ga dotaknil, in ga stimuliral z mehkimi zračnimi valovi pod pritiskom, kar ustvarja edinstveno vibracijo, ki prodira v tkiva in je brez uporabe te tehnologije ni mogoče doseči. Zaradi te posebne tehnologije zračnega valovanja brez dotika tako ne prihaja do pretirane stimulacije in omogoča zaporedne orgazme. Drugi motor pa se nahaja v okroglem spodnjem delu, ki ga lahko uporabite za stimulacijo vročih točk in masažo celotnega telesa.

 

Tehnologija Airwave brez dotika

Celotna kolekcija Irresistible ni navadna kolekcija erotičnih igračk. To so najboljše erotične igračke za ženske na trgu. Posebnost Stimulatorja Invincible je, da je izdelan iz visokokakovostnega silikona in opremljen s tehnologijo Air Wave brez dotika.

 

Vibracije

S svetovno patentirano tehnologijo, ki s pomočjo zvočnih pulznih valov ustvarja občutek sesanja brez dotika na klitorisu in ga združuje z izjemno močnim motorjem F1 nove generacije z 10 vibracijskimi vzorci, ki se prilagodi vsaki ženski obliki, bo poskrbel za najbolj intenziven orgazem, kar ste jih doživeli!

 

Vodoodporna in higiensko zaprta membrana

Stimulator je 100-odstotno vodotesen z oceno IP70, kar je najvišja možna stopnja - to pomeni, da lahko svojo glavo za prhanje spet uporabljate za to, čemur je bila namenjena. Vsebuje tudi medicinsko higiensko zaprto membrano, ki ščiti pred tekočinami, ki se stekajo v mehanizem igrače.

- Čas polnjenja: 120 min
- Čas delovanja pri polni napolnjenosti: 60 min

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAIrresistible
VelikostOd 0 do 10 cm
MaterialSilikon
Dolžina12 x 7,5 x 5,9 cm
Širina2,9 cm (notranji premer nastavka 1,5 cm)
NapajanjeUSB
Primerno zaŽenske
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaPink
Število motorjev2
Načini vibracij7 vzorcev in 3 hitrosti vibriranja + 11 načinov zračnega valovanja
StimuliraKlitoris, bradavičke, celotno telo
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Irresistible Invincible Pink
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki