KLITORALNI STIMULATOR Irresistible Kissable Pink

Čeprav je klitoralni stimulator Kissable šepetajoče tih, vam ne moremo zagotoviti, da boste tudi vi. Klitoralni stimulator Kissable je idealna kombinacija vrhunske tehnologije, visoke kakovosti, estetike in ergonomske oblike. Tehnologija deluje tako, da nežno in posredno stimulira klitoris z 11 različnimi stopnjami intenzivnosti, od izjemno mehke do močne. Ta čudovito oblikovana igrača obkroži klitoris, ne da bi se ga dotaknila in ga stimulira z mehkimi zračnimi valovi pod pritiskom, kar ustvarja edinstveno vibracijo, ki prodira v tkiva in je brez uporabe te tehnologije ni mogoče doseči. Ima akumulatorsko baterijo z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjena, bo delovala 60 min. Kissable je 100-odstotno vodoodporen - to pomeni, da lahko glavo za prhanje spet uporabljate za to, za kar je bila narejena. Na dotik mehka, gladka in vodoodporna zasnova je izdelana iz medicinskega silikona. Ste pripravljeni doživeti najintenzivnejše orgazme v svojem življenju?
59,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
IRR002PNK

Čeprav je klitoralni stimulator Kissable šepetajoče tih, vam ne moremo zagotoviti, da boste tudi vi.

   

   

Klitoralni stimulator Kissable je idealna kombinacija vrhunske tehnologije, visoke kakovosti, estetike in ergonomske oblike. Tehnologija deluje tako, da nežno in posredno stimulira klitoris z 11 različnimi stopnjami intenzivnosti, od izjemno mehke do močne.

Ta čudovito oblikovana igrača obkroži klitoris, ne da bi se ga dotaknila in ga stimulira z mehkimi zračnimi valovi pod pritiskom, kar ustvarja edinstveno vibracijo, ki prodira v tkiva in je brez uporabe te tehnologije ni mogoče doseči.

Ima akumulatorsko baterijo z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjena, bo delovala 60 min. Kissable je 100-odstotno vodoodporen - to pomeni, da lahko glavo za prhanje spet uporabljate za to, za kar je bila narejena. Na dotik mehka, gladka in vodoodporna zasnova je izdelana iz medicinskega silikona. Ste pripravljeni doživeti najintenzivnejše orgazme v svojem življenju?

Za razliko od drugih vibratorjev, ki lahko zaradi pretirane stimulacije klitoris razdražijo in ga naredijo preveč občutljivega, pri uporabi Kissable stimulatorja zaradi tehnologije zračnega valovanja brez dotika ne prihaja do pretirane stimulacije. Ste pripravljeni doživeti najintenzivnejše orgazme v svojem življenju?

Vodoodporna in higiensko zaprta membrana
Je 100-odstotno vodoodporen IP70, kar je najvišja možna stopnja - to pomeni, da lahko svojo glavo za prhanje spet uporabljate za to, čemur je bila namenjena. Vsebuje tudi medicinsko higiensko zaprto membrano, ki ščiti pred tekočinami, ki se stekajo v mehanizem igračke.

- Čas polnjenja: 120 min
- Čas delovanja pri polni napolnjenosti: 60 min

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAIrresistible
VelikostOd 10 do 15 cm
MaterialSilikon
Dolžina11 x 6 x 4,4 cm
Širina2 cm (notranja 1,1 cm)
NapajanjeUSB
Primerno zaŽenske
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaPink
Načini vibracij11
StimuliraKlitoris
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Irresistible Kissable Pink
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki