KLITORALNI STIMULATOR Irresistible Seductive Pink

Klitoralni stimulator, ki vam bo polepšal dneve in noči. Izdelan je iz super svilnatega in mehkega medicinskega silikona, ki je varen za koži in popolnoma hipoalergen. Je ergonomske oblike, visoke kakovosti in estetike. Deluje na principu zračnega valovanja, ki nežno in posredno stimulira klitoris z 11 različnimi stopnjami intenzivnosti, od izjemno mehke do močne. Nežno objame klitoris, ne da bi se ga dotaknil in ga stimulira z mehkimi zračnimi valovi pod pritiskom, kar ustvarja edinstveno vibracijo, ki prodira v tkiva in je brez uporabe te tehnologije ni mogoče doseči. Za razliko od drugih vibratorjev, ki lahko zaradi pretirane stimulacije klitoris razdražijo in ga naredijo preveč občutljivega, pri uporabi Seductive stimulatorja zaradi tehnologije zračnega valovanja brez dotika ne prihaja do pretirane stimulacije. Za zaporedne ograzme, ki vam bodo zatresla kolena.
59,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
IRR001PNK

Klitoralni stimulator, ki vam bo polepšal dneve in noči. 

   

   

Izdelan je iz super svilnatega in mehkega medicinskega silikona, ki je varen za koži in popolnoma hipoalergen. Je ergonomske oblike, visoke kakovosti in estetike.

Deluje na principu zračnega valovanja, ki nežno in posredno stimulira klitoris z 11 različnimi stopnjami intenzivnosti, od izjemno mehke do močne. Nežno objame klitoris, ne da bi se ga dotaknil in ga stimulira z mehkimi zračnimi valovi pod pritiskom, kar ustvarja edinstveno vibracijo, ki prodira v tkiva in je brez uporabe te tehnologije ni mogoče doseči.

Ima akumulatorsko baterijo z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjena, bo delovala 60 min. Seductive je 100-odstotno vodoodporen - to pomeni, da lahko glavo za prhanje spet uporabljate za to, za kar je bila narejena. Na dotik mehka, gladka in vodoodporna zasnova je izdelana iz medicinskega silikona in je izjemno enostaven za čiščenje. 

Za razliko od drugih vibratorjev, ki lahko zaradi pretirane stimulacije klitoris razdražijo in ga naredijo preveč občutljivega, pri uporabi Seductive stimulatorja zaradi tehnologije zračnega valovanja brez dotika ne prihaja do pretirane stimulacije. Ste pripravljeni doživeti najintenzivnejše orgazme v svojem življenju?

Vodoodporna in higiensko zaprta membrana
Je 100-odstotno vodoodporen IP70, kar je najvišja možna stopnja - to pomeni, da lahko svojo glavo za prhanje spet uporabljate za to, čemur je bila namenjena. Vsebuje tudi medicinsko higiensko zaprto membrano, ki ščiti pred tekočinami, ki se stekajo v mehanizem igračke.

- Čas polnjenja: 120 min
- Čas delovanja pri polni napolnjenosti: 60 min

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAIrresistible
VelikostOd 0 do 10 cm
MaterialSilikon
Dolžina8,8 x 7,7 x 4,9 cm
Širina2,5 cm (notranji premer 1,4 cm)
NapajanjeUSB
Primerno zaŽenske
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaPink
Število motorjev1
Načini vibracij11
StimuliraKlitoris, bradavičke
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Irresistible Seductive Pink
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki