ORGAZMIČNE KAPLJICE Orgie Orgasm Drops Vibe

Pripravite se na vrtinec užitka z orgazmičnimi kapljicami Orgasm Drops Vibe! Predstavljamo vam vrhunske orgazmične kapljice, kar dokazuje tudi nominacija za prestižno nagrado XBIZ Award 2022, in sicer najboljši izdelek leta v kategoriji za izboljšanje spolnosti. Orgazmične kapljice Vibe že takoj po nanosu prinašajo mešanico stimulativnih občutkov osvežitve, segrevanja in mravljinčenje. Popestrite si posteljne aktivnosti in uživajte v bolj intenzivnih orgazmih.
17,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
51652

Pripravite se na vrtinec užitka z orgazmičnimi kapljicami Orgasm Drops Vibe!

  

Predstavljamo vam vrhunske orgazmične kapljice, kar dokazuje tudi nominacija za prestižno nagrado XBIZ Award 2022, in sicer najboljši izdelek leta v kategoriji za izboljšanje spolnosti. Orgazmične kapljice Vibe že takoj po nanosu prinašajo mešanico stimulativnih občutkov osvežitve, segrevanja in mravljinčenje. Popestrite si posteljne aktivnosti in uživajte v bolj intenzivnih orgazmih.

Najnovejše orgazmične kapljice Orgasm Drops: povečajo občutljivost klitorisa, spodbujajo začetni osvežilni občutek, ki mu sledi prijeten občutek segrevanja, ki vodi v vrtinec užitka, ki ga zdaj okrepi njegov novi učinek: občutek vibriranja.

Lastnosti izdelka:

✔ Že poznani učinki osvežitve, segrevanja, ki so še dodatno okrepljeni z novim učinkom vibriranja

 Kapljice z edinstveno formulo za ženski klitoris

 Povečanje občutljivosti klitorisa in močnejši ter hitrejši orgazmi

 Naravni aktivni izvlečki sestavin iz Amazonke

 Visoko koncentrirana formula

 Majhen nanos za intenzivne občutke

 Ekskluzivna formula v Evropi 

Orgasm Drops je nominiran za prestižno nagrado XBIZ Award 2022 za najboljši izdelek leta v kategoriji izboljšanje spolnosti

Navodila za uporabo: Nanesite 3-4 kapljice na klitoris in jih nežno masirajte. 
Ingredients: Gycerin, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Aqua, Aroma, Sodium Benzoate, Spilanthes Acmella Flower Extract, Sucralose, Potassium Sorbate, Lactic Acid

Opozorila: Ne uporabljajte na razdraženi ali poškodovani koži. V primeru draženja prenehajte uporabljati izdelek in sperite z vodo. V primeru stika z očmi, sperite z vodo. Izdelek shranjujte v suhem in hladnem prostoru. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo. Ne zaužijte.


 ORGIE

Dare yourself - Drznite si!

ORGIE je vrhunska erotična blagovna znamka z brazilskimi koreninami, katere izdelki dosegajo najvišje evropske standarde kakovosti. Podjetje z 10 letno tradicijo ustvarja že preizkušene formule, ki so edinstvene in prihajajo neposredno iz srca amazonskega pragozda. Prav vsak Orgie izdelek pa zagotavlja izjemne občutke. Vsi produkti so izdelani na Portugalskem z najboljšo brazilsko tehnologijo. Orgie je ponosni prejemnik nagrade Erotix za najboljšega proizvajalca v letu 2018 in 2019. 

   Z esenco Brazilije.

   Izdelano na Portugalskem.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAOrgie
Primerno zaPare
Količina15 ml
PorekloPortugalska
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ORGAZMIČNE KAPLJICE Orgie Orgasm Drops Vibe
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki