VIBRATOR Irresistible Mythical Pink

Dvojna stimulacija z eno igračko. Predstavljamo vam vibrator Mythical, ki vas bo razvajal in popeljal do eksplozivnih orgazmov. Ima dva izjemno zmogljiva motorja F-1 nove generacije z 10imi načini vibriranja in prilagodljivo konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za ciljno stimulacijo G točke. Drugi motor se nahaja na manjšem stimulatorju in deluje na princip zračnih valov ter nudi 11 različnih načinov stimulacije klitorisa. Tako bo ustvaril najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Mythical ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min. Izdelan je iz medicinskega silikona, ki je mehak na dotik, gladek in vodoodporen, zato je enostaven za čiščenje.
74,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
IRR004PNK

 Dvojna stimulacija z eno igračko.

   

   

Predstavljamo vam vibrator Mythical, ki vas bo razvajal in popeljal do eksplozivnih orgazmov. Ima dva izjemno zmogljiva motorja F-1 nove generacije z 10imi načini vibriranja in prilagodljivo konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za ciljno stimulacijo G točke. Drugi motor se nahaja na manjšem stimulatorju in deluje na princip zračnih valov ter nudi 11 različnih načinov stimulacije klitorisa. Tako bo ustvaril najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! 

Mythical ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min. Izdelan je iz medicinskega silikona, ki je mehak na dotik, gladek in vodoodporen, zato je enostaven za čiščenje.

Tradicionalne erotične igračke za klitoris ponavadi stimulirajo le zunanji del klitorisa. Toda tako kot vi ima tudi klitoris skrivne skrite globine. Svetovno patentirana tehnologija s pomočjo zvočnih pulznih valov ustvarja brezdotično sesanje na klitorisu. Z uporabo teh soničnih pulznih valov, ki prodrejo globoko v tkivo klitorisa, ne le v dele, ki jih lahko vidite, boste doživeli pretresljivo izkušnjo, kakršne še niste občutili. Zvok nastane z mehanskimi vibracijami in prenaša energijo prek medija. Pri prenosu zvočnih valov se deli valovanja stisnejo (poveča se tlak ali gostota), deli pa razredčijo (zmanjša se tlak ali gostota); ti valovi se ravnajo po zakonih odbojnosti in lomljenja ter tako ustvarijo posebno vibracijo v tkivu klitorisa, ki jo je mogoče doseči le s to tehnologijo.

Tehnologija Airwave brez dotika

Celotna kolekcija Irresistible ni navadna kolekcija erotičnih igračk. To so najboljše erotične igračke za ženske na trgu. Posebnost Stimulatorja Mythical  je, da je izdelan iz visokokakovostnega silikona in opremljen s tehnologijo Air Wave brez dotika.

 Vibracije

S svetovno patentirano tehnologijo, ki s pomočjo zvočnih pulznih valov ustvarja občutek sesanja brez dotika na klitorisu in ga združuje z izjemno močnim motorjem F1 nove generacije z 7 vzorci in 3 hitrosti vibriranja ter 11 načini zračnega valovanja, med katerimi boste zagotovo našli popolno nastavitev zase. Uporabljajte ga nekaj sekund, minut ali ur... V nasprotju z drugimi vibratorji med uporabo naprave Mythical ne boste postali neobčutljivi ali pretirano stimulirani s časom. Torej, ne glede na to, ali to počnete prvič ali pa ste izkušeni poznavalec vsega, kar brenči, vam bo zagotovil izjemen občutek, kakršnega ne boste doživeli pri nobenem drugem.

Vodoodporna in higiensko zaprta membrana

Vibrator je 100-odstotno vodotesen z oceno IP70, kar je najvišja možna stopnja - to pomeni, da lahko svojo glavo za prhanje spet uporabljate za to, čemur je bila namenjena. Vsebuje tudi medicinsko higiensko zaprto membrano, ki ščiti pred tekočinami, ki se stekajo v mehanizem igrače.

- Čas polnjenja: 120 min
- Čas delovanja pri polni napolnjenosti: 60 min

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAIrresistible
VelikostOd 10 do 15 cm
MaterialSilikon
Dolžina14,1 cm (vstavljiva 9,3 cm)
Širina3,7 cm (gred vibratorja)
NapajanjeUSB
Primerno zaŽenske
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaPink
Število motorjev2
Načini vibracij7 vzorcev in 3 hitrosti vibriranja + 11 načinov zračnega valovanja
StimuliraNožnico, G točko, klitoris
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Irresistible Mythical Pink
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki