ŠPANSKA MUHA Damour

Starodaven in odličen izdelek z imenom španska muha je vsem dobro poznan afrodiziak. Če si želite popestriti ljubljenje si omislite špansko muho D'Amour.
Redna cena 8,99 € Akcijska cena 8,09 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
92545

Starodaven in odličen izdelek z imenom španska muha je vsem dobro poznan in izjemen afrodizijak.

 

Če si želite popestriti ljubljenje si omislite špansko muho D`Amour! Španska muha D'Amour je namenjena vsem, ki bi radi popestrili intimne urice. Izdelek eno uro pred vročim uricam pokaplajte v pijačo ali hrano za boljši učinek pa lahko tudi direktno pod jezik in se enostavno prepustite učinkom tega odličnega afrodizijaka. Seveda je izdelek D'Amour namenjen tako ženskam kot moškim.

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu D'Amour ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na 080 12 99 ali 031 397 946 ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

Izdelek je registrirano prehransko dopolnilo na Ministrstvu za Zdravje RS.

 

Kapljice za moške in ženske, prehransko dopolnilo

Količina: 15 ml

Uporaba/Priporočena dnevna količina: 15 kapljic (3 ml)

Sestavine za količino dnevnega vnosa (3 ml): voda, L-Arginin (40.5 mg), vitamin C (15 mg), 19% AHD, konzervans natrijev benzoat (E211),  konzervans kalijev sorbat (E202)

Opozorila:

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Pred uporabo preverite, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hraniti nedosegljivo otrokom. Priporoča se zdrav način življenja

Proizvajalec: Cobeco Pharma Manufacturing BV, Rotterdam, Nizozemska

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Cobeco Pharma
Dodatno

Poreklo izdelka: Nizozemska.

Vsebina: 15 ml.

Barva: prozorna kakor voda.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ŠPANSKA MUHA Damour
Vaša ocena
Top prodajni artikli