ŠPANSKA MUHA Hot Extreme Women

Španska muha Extreme sestoji iz kombinacije sestavin, ki zagotavljajo, da se bo vaš libido navkljub morebitnemu dnevnemu stresu skokovito povečal!
12,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
90330

Španska muha Extreme sestoji iz kombinacije sestavin, ki zagotavljajo, da se bo vaš libido navkljub morebitnemu dnevnemu stresu skokovito povečal!

 

Formula je prilagojena posebej za ženski spol, saj je njena glavna aktivna sestavina ekstrakt kitajske angelike, ki ji mnogi pravijo kar ženski ginseng. Poseduje namreč podobne afrodizične efekte na ženski spol, kot jih ima ginseng na moškega. Vendar pa omenjeni ekstrakt ni edina sestavina izdelka - za pomoč pri dvigovanju libida najdete v španski muhi še Vitamin C ter aminokislino L - Arginin, katera oba ugodno vplivata na prekrvavitev. Nahaja se v obliki tekočine, ki jo lahko konzumirate na najrazličnejše načine in bo zaužita dvakrat dnevno opazno povečala vaš libido.

Definitivno izdelek, ki je najboljši za dvig ženskega libida!

 

Kapljice za ženske, prehransko dopolnilo

Količina: 30 ml

Uporaba/Priporočena dnevna količina: 2 x dnevno 30 kapljic (4 ml)

Sestavine v izdelku: Voda, etanol, Izvleček angelike ( Angelica Sinensis Extract), citronska kislina, glicerin, konzervans benzil benzonat, potasijev sorbat, emulgator polisorbat 20

Vsebuje 20% alkohola.

Opozorila:

Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Pred uporabo stekleničko pretresite. Izdelek hranite izven dosega otrok. Hranite ga na hladnem, suhem in temnem mestu. Izogibajte se stiku z očmi ter poškodbami na koži. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

Priporoča se zdrav način življenja.

Proizvajalec: HOT PRODUCTS LTD., London, United Kingdom

 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Extreme ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na 080 12 99 ali 031 397 946 ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT
Dodatno

Poreklo: Avstrija

Vsebina 30 ml

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ŠPANSKA MUHA Hot Extreme Women
Vaša ocena
Top prodajni artikli