ŠPANSKA MUHA Cobeco Pharma Malina

Tradicionalni afrodiziak je tokrat na voljo v še bolj okusni izvedbi. Španska muha z okusom maline bo prebudila spolno slo in pozitivno vplivala na vaš libido. Izdelana iz naravnih sestavin, je povsem varna za uporabo, in je namenjena tako moškim kakor tudi ženskam. Telo bo hitro absorbiralo kapljice in pričelo spodbujati vašo erotično energijo. Če si želite kanček popestritve, ali bi radi ponovno vzbudili strasti, je španska muha Malina prava izbira za vas!
14,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
92550, COBECO0093

Tradicionalni afrodiziak je tokrat na voljo v še bolj okusni izvedbi.

 

Španska muha z okusom maline bo prebudila spolno slo in pozitivno vplivala na vaš libido. Izdelana iz naravnih sestavin, je povsem varna za uporabo, in je namenjena tako moškim kakor tudi ženskam. Telo bo hitro absorbiralo kapljice in pričelo spodbujati vašo erotično energijo. Če si želite kanček popestritve, ali bi radi ponovno vzbudili strasti, je španska muha Malina prava izbira za vas!

 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu španska muha Malina ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na 080 12 99 ali 031 397 946 ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

 

Kapljice Malina za ženske in moške, prehransko dopolnilo

Količina: 15 ml

Uporaba/Priporočena dnevna količina: 7-10 kapljic (3 ml) 30 minut pred spolno aktivnostjo

Sestavine za količino dnevnega vnosa (3 ml): voda, L-Arginin (40.5 mg), vitamin C (15 mg), 18.75% ADH, konzervans natrijev benzoat (E211), konzervans kalijev sorbat (E202), aroma

Opozorila:

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Pred uporabo preverite, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hraniti nedosegljivo otrokom. Priporoča se zdrav način življenja

Proizvajalec: Cobeco Pharma Manufacturing BV, Rotterdam, Nizozemska

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Cobeco Pharma
Dodatno Količina: 15 ml

Poreklo: Nizozemska

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ŠPANSKA MUHA Cobeco Pharma Malina
Vaša ocena
Top prodajni artikli