ŠPANSKA MUHA Spanish Fly Extra (15ml)

Španska Muha Spanish Fly Extra je namenjena najbolj vročim in strastnim ljubimcem. Spada med bolj poznane afrodizijake, ki vam bodo popestrili spolno življenje. Koncentracija tega izdelka je močnejša kakor v običajni španski muhi, zato se lahko pripravite na dolge in vroče noči. Če pa ste se slučajno naveličali svojega partnerja, bo ta izdelek prav gotovo povrnil iskrice med vaše rjuhe. Po potrebi vzemite pred spolno aktivnostjo do 15 kapljic s pijačo ali sladkorjem. Španska Muha Spanish Fly Extra poveča spolno slo, tako pri njej, kot njemu.
6,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
92544

Španska Muha Spanish Fly Extra je namenjena najbolj vročim in strastnim ljubimcem.

 

Spada med bolj poznane afrodizijake, ki vam bodo popestrili spolno življenje. Koncentracija tega izdelka je močnejša kakor v običajni španski muhi, zato se lahko pripravite na dolge in vroče noči. Če pa je ljubljenje postalo nekoliko monotono bo ta izdelek prav gotovo povrnil iskrice med vaše rjuhe. Po potrebi vzemite pred spolno aktivnostjo do 15 kapljic s pijačo ali sladkorjem.

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Spanish Fly Extra ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na 080 12 99 ali 031 397 946 ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

Izdelek je registrirano prehransko dopolnilo na Ministrstvu za Zdravje RS.

 

Kapljice za moške in ženske, prehransko dopolnilo

Količina: 15 ml

Uporaba/Priporočena dnevna količina: 15 kapljic (3 ml)

Sestavine za količino dnevnega vnosa (3 ml): voda, L-Arginin (40.5 mg), vitamin C (15 mg), 18.75% ADH, konzervans natrijev benzoat (E211), konzervans kalijev sorbat (E202)

Opozorila:

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Pred uporabo preverite, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hraniti nedosegljivo otrokom. Priporoča se zdrav način življenja

Proizvajalec: Cobeco Pharma Manufacturing BV, Rotterdam, Nizozemska

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Cobeco Pharma
Količina 15 ml
Poreklo Nizozemska
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ŠPANSKA MUHA Spanish Fly Extra (15ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli