Zaradi posodabljanja plačilnih sistemov na paketomatih Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo po povzetju na paketomatu. Izjema so paketi brez odkupnine.

SPREJ ZA ZAKASNITEV Boners

Sedaj lahko nadaljujete.. in nadaljujete.. Z edinstvenim razpršilom za zakasnitev Boners! Sprej za zakasnitev Boners pomaga pri preobčutljivosti penisa in lahko prepreči razočaranje v spalnici. Ekskluzivne sestavine namreč podaljšujejo vaše spolne odnose in preprečijo težave s prezgodnjim izlivom. Njegova steklenička je popolne velikosti, da vam bo vedno voljo kar na nočni omarici. Ker je izdelek v obliki razpršila pa ga boste zelo hitro in učinkovito razpršili po penisu.
14,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BON104

Sedaj lahko nadaljujete.. in nadaljujete.. Z edinstvenim razpršilom za zakasnitev Boners!

 

Sprej za zakasnitev Boners pomaga pri preobčutljivosti penisa in lahko prepreči razočaranje v spalnici. Ekskluzivne sestavine namreč podaljšujejo vaše spolne odnose in preprečijo težave s prezgodnjim izlivom. Njegova steklenička je popolne velikosti, da vam bo vedno voljo kar na nočni omarici. Ker je izdelek v obliki razpršila pa ga boste zelo hitro in učinkovito razpršili po penisu. 

 

Ingredients: aqua, glycerin, laureth-9, caprylyl glycol, polysorbate 20, alcohol denat, alcohol, hypericum perforatum, flower extract, avena sativa kernel extract, menthyl lactate

Opozorila:

Preden začnete kremo redno uporabljati: Nanesite manjšo količino kreme na podlaket. Če se pojavi alergijska reakcija, prenehajte z uporabo.

Hranite izven dosega otrok.

Hranite v hladnem in temnem prostoru.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABoners
DodatnoKoličina: 15ml

Poreklo: Nizozemska

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SPREJ ZA ZAKASNITEV Boners
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki