SPREJ ZA ZAKASNITEV Boners

Sedaj lahko nadaljujete.. in nadaljujete.. Z edinstvenim razpršilom za zakasnitev Boners! Sprej za zakasnitev Boners pomaga pri preobčutljivosti penisa in lahko prepreči razočaranje v spalnici. Ekskluzivne sestavine namreč podaljšujejo vaše spolne odnose in preprečijo težave s prezgodnjim izlivom. Njegova steklenička je popolne velikosti, da vam bo vedno voljo kar na nočni omarici. Ker je izdelek v obliki razpršila pa ga boste zelo hitro in učinkovito razpršili po penisu.
14,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BON104

Sedaj lahko nadaljujete.. in nadaljujete.. Z edinstvenim razpršilom za zakasnitev Boners!

 

Sprej za zakasnitev Boners pomaga pri preobčutljivosti penisa in lahko prepreči razočaranje v spalnici. Ekskluzivne sestavine namreč podaljšujejo vaše spolne odnose in preprečijo težave s prezgodnjim izlivom. Njegova steklenička je popolne velikosti, da vam bo vedno voljo kar na nočni omarici. Ker je izdelek v obliki razpršila pa ga boste zelo hitro in učinkovito razpršili po penisu. 

 

Ingredients: aqua, glycerin, laureth-9, caprylyl glycol, polysorbate 20, alcohol denat, alcohol, hypericum perforatum, flower extract, avena sativa kernel extract, menthyl lactate

Opozorila:

Preden začnete kremo redno uporabljati: Nanesite manjšo količino kreme na podlaket. Če se pojavi alergijska reakcija, prenehajte z uporabo.

Hranite izven dosega otrok.

Hranite v hladnem in temnem prostoru.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABoners
DodatnoKoličina: 15ml

Poreklo: Nizozemska

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SPREJ ZA ZAKASNITEV Boners
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki