Product was successfully added to your shopping cart.
  • STEKLENI ANALNI DILDO Gildo No.8 STEKLENI ANALNI DILDO Gildo No.8
  • STEKLENI ANALNI DILDO Gildo No.8 STEKLENI ANALNI DILDO Gildo No.8
  • STEKLENI ANALNI DILDO Gildo No.8 STEKLENI ANALNI DILDO Gildo No.8
  • STEKLENI ANALNI DILDO Gildo No.8 STEKLENI ANALNI DILDO Gildo No.8

STEKLENI ANALNI DILDO Gildo No.8

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Uživajte v pravi skulpturi, to je analni pripomoček iz stekla. Ta čudovit dildo je izdelan iz prozornega stekla in je okrašen z modrimi valovitimi črtami, ki tečejo čez gred. Te črte hkrati dajejo teksturo dildu in nudijo dodatno stimulacijo ob vsakem potisku. Vrh gredi dilda je ukrivljen in zato omogoča dobro stimulacijo G-točke ali prostate. Dildo No.8 je izdelan iz neporoznega materiala in ga lahko kombinirate z različnimi mazivi zaradi česar je še posebej primeren za analno uporabo. Dildo lahko tudi poljubno segrevate in hladite.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

24,95 €

Opis izdelka

Uživajte v pravi skulpturi, to je analni pripomoček iz stekla.

 

Ta čudovit dildo je izdelan iz prozornega stekla in je okrašen z modrimi valovitimi črtami, ki tečejo čez gred. Te črte hkrati dajejo teksturo dildu in nudijo dodatno stimulacijo ob vsakem potisku. Vrh gredi dilda je ukrivljen in zato omogoča dobro stimulacijo G-točke ali prostate. Dildo No.8 je izdelan iz neporoznega materiala in ga lahko kombinirate z različnimi mazivi zaradi česar je še posebej primeren za analno uporabo. Dildo lahko tudi poljubno segrevate in hladite.

Dildo No.8 je izdelan iz trpežnega stekla in je pripravljen tudi na temperaturno igro. Pred uporabo dildo postavite v vročo ali hladno vodo v kozarcu in bo hitro prevzel temperaturo vode. Tako boste lahko med uporabo uživali v dodatnem občutku.

Dodatne informacije

SKU GIL003BLU
Proizvajalec Gildo
Barva Prozorna
materiali Steklo
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatne informacije Velikost: 17 cm x 2,4 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki