STEKLENI DILDO FSOG Drive Me Crazy

Vsem oboževalkam in oboževalcem knjižne uspešnice Fifty Shades of Gray predstavljamo stekleni dildo Drive me Crazy Glass! Stekleni dildo Drive me Crazy Glass je primeren za vse - tako za izkušene uporabnike kot tudi za tiste, ki to področje šele odkrivajo. Izdelan je iz kvalitetnega stekla in ima posebno oblikovano strukturo, ki poskrbi za boljšo in intenzivnejšo stimulacijo.
35,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
6358

Vsem oboževalkam in oboževalcem knjižne uspešnice Fifty Shades of Gray predstavljamo stekleni dildo Drive me Crazy Glass!

 

Stekleni dildo Drive me Crazy Glass je primeren za vse - tako za izkušene uporabnike kot tudi za tiste, ki to področje šele odkrivajo. Izdelan je iz kvalitetnega stekla in ima posebno oblikovano strukturo, ki poskrbi za boljšo in intenzivnejšo stimulacijo. Njegova dva konca bosta poskrbela, da vas bo ob uporabi zaneslo do skrajnih mej užitka. En konec je namreč odebeljen z eno izboklino, medtem ko ima drugi dve bolj debeli bunkici, ki sta namenjeni stimulaciji G-točke. Prav tako se posebne izboklinice nahajajo po vsej njegovi dolžini, tako da je uporaba tega dilda prava erotična poezija.

In kot da vse to še ni dovolj, pripomoček lahko tudi ogrejete ali ohladite in tako dodate svojim magičnim trenutkom piko na i.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAFifty Shades Of Grey
VelikostOd 15 do 20 cm
DodatnoVelikost: 19,05 cm x 3 cm
MaterialSteklo
BarvaProzorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STEKLENI DILDO FSOG Drive Me Crazy
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki