STEKLENI DILDO Glass Massager

Stekleni masažer? Zakaj pa ne! Prepustite se senzualnosti novodobne steklene erotične igračke, ki se ji nebo približal noben drug dildo. Da bo vaše doživetje zares edinstveno, bodo poskrbeli ročno pihani dodatki, ki popestrijo podobo dilda, ter omogočajo stimulativne občutke ob uporabi. Njegova celotna podoba spominja na masažer, saj se dildo na koncu zaključuje z masažno glavico, ki ima nabrekle dodatke. Uporabite ga kakor klasični dildo ali masažer. Senzualni občutki zagotovljeni!
34,99 €

Zaloga:

Ni na zalogi 14 dni

Rok dobave:

14 dni
SKU
PIPE291100

Stekleni masažer? Zakaj pa ne!

 

Prepustite se senzualnosti novodobne steklene erotične igračke, ki se ji nebo približal noben drug dildo. Da bo vaše doživetje zares edinstveno, bodo poskrbeli ročno pihani dodatki, ki popestrijo podobo dilda, ter omogočajo stimulativne občutke ob uporabi. Njegova celotna podoba spominja na masažer, saj se dildo na koncu zaključuje z masažno glavico, ki ima nabrekle dodatke. Uporabite ga kakor klasični dildo ali masažer. Senzualni občutki zagotovljeni!

Stekleni dildo je primeren tudi za bolj občutljive uporabnike, saj je steklo hipoalergen, ki je še posebej prijazen telesu. Uporabljajo ga lahko tako ženske kakor tudi moški. Vse linije na njemu so ročno izdelani dodatki, brez ostrih robov. Presenetilo vas bo kako gladka ter prijetna je njegova površina. Čiščenje izdelka vam ne bo vzelo preveč časa, saj ga lahko enostavno sperete pod toplo vodo, ali pa postavite kar v pomivalni stroj.

Izdelek je zapakiran v lični embalaži, ki je primerna tudi za obdarovanje.

Za še večje užitke priporočamo souporabu lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAIcicles
VelikostOd 15 do 20 cm
DodatnoVelikost: 15 cm x 2,5 cm
MaterialSteklo
BarvaProzorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STEKLENI DILDO Glass Massager
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki