STEKLENI DILDO Icicles Hand Blown Glass Massager

Eleganten ročno izdelan stekleni dildo Glass Massager je unikatna erotična igračka, ki bo navdušila oba spola. Posebno pozornost so oblikovalci namenili detajlom, ki obenem izžarevajo luksuz ter igrivost. Po celotni dolžini dilda boste namreč našli posebne nabrekle izrastke, ki bodo ob intenzivni uporabi dodatno stimulirali vaše telo. Unikatna igračka pa bo pustila pečat s svojimi elegantnimi linijami, ter gladko obdelavo, ob kateri bosta lahko uživala oba. Ker se steklo zelo enostavno očisti, ter je po svoji sestavi hipoalergen, pa je primeren tako za vaginalno, kakor tudi analno uporabo.
32,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
21067-1

Eleganten ročno izdelan stekleni dildo Glass Massager je unikatna erotična igračka, ki bo navdušila oba spola.

 

Posebno pozornost so oblikovalci namenili detajlom, ki obenem izžarevajo luksuz ter igrivost. Po celotni dolžini dilda boste namreč našli posebne nabrekle izrastke, ki bodo ob intenzivni uporabi dodatno stimulirali vaše telo. Unikatna igračka pa bo pustila pečat s svojimi elegantnimi linijami, ter gladko obdelavo, ob kateri bosta lahko uživala oba. Ker se steklo zelo enostavno očisti, ter je po svoji sestavi hipoalergen, pa je primeren tako za vaginalno, kakor tudi analno uporabo.

Če si želite med svojo zbirko erotičnih pripomočkov dodati unikatno igračko, ste na pravem naslovu. Vsak detajl na tem dildu je namreč skrbno ročno izdelan iz strani steklarjev. Dokler ne boste preizkusili steklene erotične igračke, ne boste morali spoznati posebnega občutka, ki ga prinaša le ona sama. Steklo je vzdržljiv element, ki je gladko obdelan posebej za vaše užitke. Za najbolj pogumne uporabnike, pa priporočamo tehniko segrevanja ali hlajenja stekla, preko katere boste doživeli nove dimenzije občutkov. Steklo je hipoalergen in koži prijazen material!

Zaradi svoje obdelave pa je primeren za zunanjo in notranju uporabo.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Icicles
Dodatno Velikost: Dolžina 17 cm (Uporabna 14 cm) x širina 2 cm
Material Steklo
Barva Prozorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STEKLENI DILDO Icicles Hand Blown Glass Massager
Vaša ocena