STEKLENI VIBRATOR Icicles No.19

Če se ne morete odločiti kateri vibrator bi izbrali, izberite dva v enem. Stekleni vibrator Icicles namreč lahko uporabljate kakor klasični srebrni vibrator, ali pa s steklenim nastavkom z zaukrivljeno konico, ki je namenjena stimulaciji vaše G točke. Ročno izdelan steklen nastavek je unikaten dodatek, ki bo dodobra popestril vaše trenutke v spalnici in se poskušal dotakniti vaši skritih kotičkov. Nabrekli dodatki potujejo po celotni dolžini nastavka, in bodo dodatno pripomogli h že tako intenzivni stimulaciji.
Redna cena 39,99 € Akcijska cena 31,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
21079
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 39,99 €

Če se ne morete odločiti kateri vibrator bi izbrali, izberite dva v enem.

 

Stekleni vibrator Icicles namreč lahko uporabljate kakor klasični srebrni vibrator, ali pa s steklenim nastavkom z zaukrivljeno konico, ki je namenjena stimulaciji vaše G točke. Ročno izdelan steklen nastavek je unikaten dodatek, ki bo dodobra popestril vaše trenutke v spalnici in se poskušal dotakniti vaši skritih kotičkov. Nabrekli dodatki potujejo po celotni dolžini nastavka, in bodo dodatno pripomogli h že tako intenzivni stimulaciji.

Večstopenjske vibracije znotraj steklenega ohišja bodo vzbudile nove občutke zadovoljstva, ki ga bo prinesla ta edinstvena erotična igračka. Če si boste zaželeli klasičnega vibratorja, lahko uporabite samo spodnji del, ki je sestavljen iz ABS plastike. Za resnično noro doživetje, pa mu dodajte ukrivljeni nastavek, ki bo stimuliral G točko, in prinesel pravo stekleno presenečenje. Poigrali se boste lahko tudi v kopeli, saj je celoten vibrator vodotesen.

Celotna sestava steklenega dodatka je 100% telesu prijazna in hipoalergena.

Za še večje užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Icicles
Dodatno

Velikost: Stekleni nastavek 16 cm x 3 cm, Vibrator 16 cm x 2,5 cm

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista vključena)

Material Steklo
Barva Prozorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STEKLENI VIBRATOR Icicles No.19
Vaša ocena