STIMULACIJSKA KREMA Ero Clitoris (30 ml)

Predstavljamo vam stimulativno kremo za ženske, ki bo že z zelo majhnim nanosim pripeljala veliko vznemirljivih občutkov. Krema Clitoris je sestavljena iz naravnih sestavin in je izdelana z namenom, da poveča intenzivnost vaših občutkov med spolnim odnosom, ter zoža nožnico. Pomlajena vagina prepravljena z stimulativnimi občutki, pa bo dodobra zvišala temperaturo v vaši spalnici.
17,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0077201

Predstavljamo vam stimulativno kremo za ženske, ki bo že z zelo majhnim nanosim pripeljala veliko vznemirljivih občutkov.

 

Krema Clitoris je sestavljena iz naravnih sestavin in je izdelana z namenom, da poveča intenzivnost vaših občutkov med spolnim odnosom, ter zoža nožnico. Pomlajena vagina prepravljena z stimulativnimi občutki, pa bo dodobra zvišala temperaturo v vaši spalnici. Stimulacijska krema je prava izbira za vse ženske, ki se kdaj težje sprostijo na začetku spolnega odnosa, ali pa za tiste, ki si enostavno želijo popestriti intimne trenutke s partnerjem ali brez. V kremi je mešanica stimulativnih sestavin, ki bodo okrepile vaš občutek že nekaj minut po nanosu kreme. Tudi orgazmi bodo z uporabo kreme še bolj intenzivni.

Kremo lahko uporabljate skupaj s kondomi.

 

Ingredients: Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Vanillyl Butyl Ether, Juniperus Communis fruit oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) leaf oil, Limonene, Eugenia Caryophyllus leaf oil, Methyl Salicylate, Cinnamomum Zeylanicum leaf oil, Eugenol, Linalool, Benzyl Benzoate, Cinnamal.

Opozorila:

Hranite izven dosega otrok!

Izogibajte se stiku z očmi ter poškodovano kožo!

Hranite v hladnem in suhem prostoru!

Zaščitite pred sončno svetlobo!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT
Dodatno

Vsebina: 30 ml

Poreklo izdelka: Nemčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STIMULACIJSKA KREMA Ero Clitoris (30 ml)
Vaša ocena
Top prodajni artikli