STIMULACIJSKI GEL Hot O

Sproščeno in enostavno do najbolj intenzivnih orgazmov! Tukaj je stimulacijski gel Hot O, ki je posebej zasnovan za ženske, ki bi rade bolj sproščeno uživale v spolnih odnosih, ter vsakič znova dosegale vroče orgazme. Izdelan iz posebno izbranih sestavin, gel Hot O ne draži sluznice in je povsem varen za uporabo. Z nanosom gela boste povečale krvni obtok na intimnih predelih in tako tudi občutljivost. Doseganje orgazmov bo še lažje, ter bolj intenzivno. Gel Hot O pa je namenjen odpravljanju stresa in vam bo omogočal boljšo sproščenost. Vse kar potrebujete se skriva v 2 čudežnih kapljicah tega gela, ki se bodo dotaknile intimnih predelov. Stimulacijski gel Hot O.. Izdelan posebej za NJO.
29,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HOT0044400

Sproščeno in enostavno do najbolj intenzivnih orgazmov!

 

Tukaj je stimulacijski gel Hot O, ki je posebej zasnovan za ženske, ki bi rade bolj sproščeno uživale v spolnih odnosih, ter vsakič znova dosegale vroče orgazme. Izdelan iz posebno izbranih sestavin, gel Hot O ne draži sluznice in je povsem varen za uporabo. Z nanosom gela boste povečale krvni obtok na intimnih predelih in tako tudi občutljivost. Doseganje orgazmov bo še lažje, ter bolj intenzivno. Gel Hot O pa je namenjen odpravljanju stresa in vam bo omogočal boljšo sproščenost. Vse kar potrebujete se skriva v 2 čudežnih kapljicah tega gela, ki se bodo dotaknile intimnih predelov. Stimulacijski gel Hot O.. Izdelan posebej za NJO.

 

Uporaba:

Uporaba gela je zelo enostavna. Nanesite 1-2 kapljici gela na klitoris oz. intimne predele. Uživajte v vroči stimulaciji na samem ali v paru. Zabava in orgazmi zagotovljeni!

 

Ingredients: Petrolatum, Paraffinum liquidum, Vanillyl Butylether, Juniperus Communis fruit oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) leaf oil, Limonene, Eugenia Caryophyllus leaf oil, Methyl Salicylate, Cinnamomum Zeylanicum leaf oil, Eugenol, Linalool, Benzyl Benzoate, Cinnamal.

Opozorila:

Hranite izven dosega otrok!

Izogibajte se stiku z očmi in poškodovano kožo!

Ne uporabljajte med nosečnostjo!

Hranite v hladnem in suhem prostoru, ter zaščitite pred sončno svetlobo!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA HOT
Dodatno

Količina: 15 ml

Poreklo: Nemčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STIMULACIJSKI GEL Hot O
Vaša ocena
Top prodajni artikli