STIMULACIJSKI GEL Orgasm Lady

Gel Orgasm Lady je namenjen predstavnicam ženskega spola, katere iščejo intenzinejša občutja spolnih doživljajev. Moški in ženske se razlikujemo v mnogih karakteristikah telesa in duha. Vsem so nam dani spolni organi, katerih namen je užitek in pa konzumacija ljubezni. S stimulacijskim gelom Orgasm Lady pa bo vsaka ženska lahko doživela intenzivne orgazme.
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CLG004

Gel Orgasm Lady je namenjen predstavnicam ženskega spola, katere iščejo intenzinejša občutja spolnih doživljajev.

 

Moški in ženske se razlikujemo v mnogih karakteristikah telesa in duha. Vsem so nam dani spolni organi, katerih namen je užitek in pa konzumacija ljubezni. Ti organi se med seboj zelo razlikujejo, tako da izdelek, ki je namenjen enemu spolu ni nujno, da deluje na drugega. Ta gel je bil na podlagi dolgoletnih izkušenj zasnovan posebej za nežne ženske predele, da jih vzburi in jim stlakuje pot do orgazma. 

Primeren je tako za uporabo pri samozadovoljevanju, kot za igranje skupaj s partnerjem. 

Le nekaj kapljic gela z nežnimi masažnimi gibi klitorisa je dovolj, da povzroči valove segrevanja, hlajenja, vznemirjenja in poveča občutljivost najbolj intimnih predelov.

Navodila za uporabo: Nanesite manjšo količino na klitoris in nežno vmasirajte. Topel, žgečkljiv učinek boste občutili v približno 3-5 minutah po nanosu.

Ingredients: Glycerin, Aqua, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Lactic acid, L'arginine, Mentha Piperita (Peppermint), Capsicum Annuum Resin.

Opozorila: Shranjujte na sobni temperaturi. Hranite izven dosega otrok. Če se pojavita draženje in nelagodje, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKACupid Labs
Količina60 ml
PorekloEU
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STIMULACIJSKI GEL Orgasm Lady
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli