STIMULATOR Magic Penis Sleeve

Če bi radi navdušili svojo partnerko z večjim in še bolj zmogljivejšim penisom, izberite Magic Penis Sleeve. Stimulator se lahko pohvali s svojo mehko teksturo, kateri je zaslužen kvaliteten TPR material, ki se bo prilegal čisto vsakemu uporabniku. Za vašo boljšo polovico, pa boste še posebej poskrbeli, saj ima poleg svoje rebraste teksture tudi poseben izrastek za stimulacijo klitorisa. Odkrijta nove dimenzije strastnega predajanja med štirimi stenami.
Redna cena 4,99 € Akcijska cena 4,24 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00574
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 4,24 €

Če bi radi navdušili svojo partnerko z večjim in še bolj zmogljivejšim penisom, izberite Stimulator Magic Penis Sleeve.

 

Stimulator se lahko pohvali s svojo mehko teksturo, kateri je zaslužen kvaliteten TPR material, ki se bo prilegal čisto vsakemu uporabniku. Za vašo boljšo polovico, pa boste še posebej poskrbeli, saj ima poleg svoje rebraste teksture tudi poseben izrastek za stimulacijo klitorisa. Odkrijta nove dimenzije strastnega predajanja med štirimi stenami. Stimulator Magic je izdelan posebej za pare, ki želijo odkriti nova občutja v intimnih trenutkih. Celoten dizajn je namenjen stimulaciji njegovega ter njenega telesa, tako, da bosta oba enakomerno uživala.

Vaš penis bo celotno povečal za 4,3 cm, kar bo občutila tudi vaša draga.

Razširite svoja obzorja in poskusite nekaj novega, nežni nabrekli izrastki ter poseben stimulant za klitoris, vam bodo brez dvoma pomagali odkriti občutke za katere niste vedeli, da se skrivajo.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno Velikost: 14,3 cm
Material TPR
Barva Prozorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STIMULATOR Magic Penis Sleeve
Vaša ocena
Top prodajni artikli