Product was successfully added to your shopping cart.
  • STIMULATOR Magic Penis Sleeve STIMULATOR Magic Penis Sleeve

STIMULATOR Magic Penis Sleeve

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Če bi radi navdušili svojo partnerko z večjim in še bolj zmogljivejšim penisom, izberite Magic Penis Sleeve. Stimulator se lahko pohvali s svojo mehko teksturo, kateri je zaslužen kvaliteten TPR material, ki se bo prilegal čisto vsakemu uporabniku. Za vašo boljšo polovico, pa boste še posebej poskrbeli, saj ima poleg svoje rebraste teksture tudi poseben izrastek za stimulacijo klitorisa. Odkrijta nove dimenzije strastnega predajanja med štirimi stenami.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

5,99 €

Opis izdelka

Če bi radi navdušili svojo partnerko z večjim in še bolj zmogljivejšim penisom, izberite Stimulator Magic Penis Sleeve.

 

Stimulator se lahko pohvali s svojo mehko teksturo, kateri je zaslužen kvaliteten TPR material, ki se bo prilegal čisto vsakemu uporabniku. Za vašo boljšo polovico, pa boste še posebej poskrbeli, saj ima poleg svoje rebraste teksture tudi poseben izrastek za stimulacijo klitorisa. Odkrijta nove dimenzije strastnega predajanja med štirimi stenami. Stimulator Magic je izdelan posebej za pare, ki želijo odkriti nova občutja v intimnih trenutkih. Celoten dizajn je namenjen stimulaciji njegovega ter njenega telesa, tako, da bosta oba enakomerno uživala.

Vaš penis bo celotno povečal za 4,3 cm, kar bo občutila tudi vaša draga.

Razširite svoja obzorja in poskusite nekaj novega, nežni nabrekli izrastki ter poseben stimulant za klitoris, vam bodo brez dvoma pomagali odkriti občutke za katere niste vedeli, da se skrivajo.

Dodatne informacije

SKU DEBRA00574
Proizvajalec Lybaile
materiali TPR
Velikost Od 10 do 15 cm
Dodatne informacije Velikost: 14,3 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki