STIMULATOR PROSTATE Chisa Avatar

Uživate v stimulaciji prostate? Potem je ta izdelek idealen za vas! Stimulator prostate Avatar ima posebno zaobljeno obliko z držalom. Zaradi njega pa bo vstavljanje stimulatorja še posebej enostavno. Poleg klasične stimulacije si boste lahko privoščili tudi vibracije, in sicer kar 7 različnih vibracijskih programov. Stimulator prostate Avatar vas bo navdušil s svojimi 15 centimetre gladke, žametne teksture, ki bo kar spolzela do vaše P točke. Izdelan je iz kvalitetnega silikona, ki ne vsebuje ftalata in latexa, ter je več kot primerna izbira za analno uporabo. V kompletu boste poleg stimulatorja prejeli tudi čistilo za igračke ter mini lubrikant, ki je obvezna oprema pred vročim raziskovanjem.
Redna cena 32,99 € Akcijska cena 26,39 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CHISA00166

Uživate v stimulaciji prostate? Potem je ta izdelek idealen za vas!

 

Stimulator prostate Avatar ima posebno zaobljeno obliko z držalom. Zaradi njega pa bo vstavljanje stimulatorja še posebej enostavno. Poleg klasične stimulacije si boste lahko privoščili tudi vibracije, in sicer kar 7 različnih vibracijskih programov. Stimulator prostate Avatar vas bo navdušil s svojimi 15 centimetre gladke, žametne teksture, ki bo kar spolzela do vaše P točke. Izdelan je iz kvalitetnega silikona, ki ne vsebuje ftalata in latexa, ter je več kot primerna izbira za analno uporabo. V kompletu boste poleg stimulatorja prejeli tudi čistilo za igračke ter mini lubrikant, ki je obvezna oprema pred vročim raziskovanjem.

Če ste ljubitelji malo večjih stimulatorjev, je Avatar kot nalašč za vas, saj ga boste lahko resnično dobro občutili. Njegova oblika je osredotočena direktno na stimulacijo P točke, in je izdelana posebej za moške. Nastavite si poljubno moč vibracij in uživajte v orgazmični seansi v družbi vašega najboljšega prijatelje. Pripomoček boste lahko očistili z priloženim čistilom za igračke.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Chisa Novelties 2019
Dodatno

Velikost: 17, 5 cm x 4,1 cm

Baterijski vložek: LR4 (So priložene)

Material Silikon
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STIMULATOR PROSTATE Chisa Avatar
Vaša ocena
Top prodajni artikli